Actrița Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes. Rochia purtată de frumoasa vedetă a atras toate privirile

Actrița Dana Rogoz i-a uimit pe toți cu o apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes. Artista a fost invitată la un mare eveniment de către directorul unei companii de băuturi pentru care face publicitate, iar ținuta sa a făcut furori. Dana Rogoz a strălucit la propriu în vestimentația sa creată de un designer român. Iată cum a arătat rochia purtată de frumoasa vedetă care a atras toate privirile.

Actrița Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșul de la Cannes

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are un număr impresionant de admiratori, iar pe rețelele de socializare actrița are parte doar de cuvinte de laudă și multe complimente.

Ultima apariție a Danei Rogoz i-a fascinat pe mulți. Actrița a defilat pe covorul roșu de la Cannes în două rochii roșii superbe, care i-au pus în evidență formele fără cusur. Vedeta a precizat că s-a bucurat nespus de invitația unor parteneri cu care colaborează și se mândrește cu realizările profesionale deosebite.

„O imensă bucurie sa fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Actrița a atras toate privirile în cele două ținute și a primit multe mesaje de admirație. Dincolo de succesul în carieră, Dana Rogoz are o căsnicie fericită alături de Radu Dragomir și se bucură din plin de rolul de mamă. Artista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Cum au reacționat fanii vedetei

Dana Rogoz a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la Cannes. Actrița a purtat două rochii sexy din colecțiile unor designeri români, Ana Radu și Chotronette. Vedeta a strălucit la propriu și s-a bucurat din plin de evenimentul la care a luat parte. Tot în cadrul marelui eveniment, actrița a anunțat că se pregătește să își facă debutul ca scenarist și regizor de film. Dana Rogoz a împărtășit cu fanii ei experiența de la Cannes, iar fotografiile postate au fost extrem de apreciate de internauți.

„Ești superbă, felicitări pentru parcursul tău!”, „Dragă Dana, ești un exemplu de autenticitate și muncă, constanță, dedicare și profesionalism”, „Doamne, cât de frumoasă ești! Efectiv radiezi de fericire. Mă bucur din suflet pentru tine că ești acolo”, „O adevărată ținută elegantă și rafinată, ești minunată ca de obicei.”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

O altă vedetă care face furori cu aparițiile sale elegante este Iulia Vântur. Aceasta locuiește de mulți ani în India și s-a reinventat pe plan profesional.

Dana Rogoz a atras toate privirile pe covorul roșu de la Cannes. Frumoasa actriță se bucură din plin de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.

Apariția Danei Rogoz la Cannes, motiv de mândrie pentru români: „Ești  superbă, felicitări pentru parcursul tău!” | Perfecte.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite