vineri, 14 iunie, 2024

Adela Popescu, acuzată că a distrus căsnicia colegei sale de breaslă, Diana Dumitrescu. Cele două actrițe au răbufnit și au spus abia acum adevărul

Adela Popescu a fost acuzată în urmă cu câțiva ani că a distrus căsnicia colegei sale de breaslă, Diana Dumitrescu. Cele două artiste au fost bune prietene, însă la vremea respectivă, zvonurile apărute în lumea mondenă le-au afectat. Diana Dumitrescu a divorțat de Ion Ducu în anul 2013, iar în anul 2018 s-a recăsătorit. Deși a trecut ceva timp de la scandalul amoros, Adela Popescu a rămas cu amintiri dureroase. Cele două actrițe au răbufnit și au spus abia acum adevărul.

Adela Popescu, acuzată că a distrus căsnicia colegei sale de breaslă, Diana Dumitrescu

Adela Popescu și Diana Dumitrescu sunt îndrăgite de publicul autohton și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Amândouă au o carieră de succes în actorie și o familie frumoasă cu care se mândresc.

Puțini sunt cei care știu că cele două artiste sunt bune prietene, însă relația lor a fost afectată în urmă cu câțiva ani, când Adela Popescu a fost acuzată că a distrus căsnicia Dianei Dumitrescu.

La vremea respectivă s-a spus că Ion Ducu a înșelat-o pe soția sa cu Adela Popescu. După ani în care Diana Dumitrescu a păstrat discreția și a divorțat în secret, abia acum aceasta a spus adevărul despre scandalul în care a fost implicată prietena sa, dezvăluind care au fost, de fapt, motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale.

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă. (…)

Pur și simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate.”, a declarat Diana Dumitrescu.

Ce spune Adela Popescu despre căsnicia cu Radu Vâlcan

Adela Popescu se declară o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie frumoasă. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă a trei copii și este răsfățată de soțul ei. Deși relația lor a început timid, cu multă reticență din partea actriței, cei doi au ajuns să formeze unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Adela Popescu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Radu Vâlcan.

,,Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund. L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna.”, a mărturisit Adela Popescu.

În urmă cu câțiva ani, s-a spus în lumea mondenă că Adela Popescu ar fi avut o aventură cu soțul Dianei Dumitrescu. Cele două actrițe au dezvăluit recent care este adevărul și au negat presupunerile apărute. Adela Popescu și Diana Dumitrescu sunt bune prietene și colaborează pe plan profesional. Diana Dumitrescu a divorțat de Ion  Ducu și s-a recăsătorit, iar Adela Popescu are un mariaj fericit alături de Radu Vâlcan.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.