vineri, 14 iunie, 2024

Adriana Trandafir, dezvăluiri dureroase despre copiii săi. „Am fost o mamă lipsă…”

Adriana Trandafir a făcut recent dezvăluiri dureroase despre copiii săi. Actrița este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Artista are doi copii, pe Ștefan și Maria Speranța, și se înțelege de minune cu ei. Cu toate acestea, vedeta are un mare regret când vine vorba de rolul său de mamă.

Adriana Trandafir, dezvăluiri dureroase despre copiii săi

Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și o poveste de viață pe măsură. Dincolo de lumina reflectoarelor, Adriana Trandafir ascunde suferințe greu de imaginat. Artista a avut o copilărie grea, și-a pierdut părinții și s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

Cu toate acestea, vedeta și-a păstrat optimismul și energia debordantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Adriana Trandafir reușește să îmbine profesia cu viața de familie însă are un mare regret câbd vine vorba de rolul ei de mamă.

„Am fost o mamă lipsă. Mi-aș fi dorit să fiu mult mai des împreună cu copiii mei. (…) Încerc și lupt din răsputeri să fie o mamă înțelegătoare, să nu îmi doresc, să nu-i oblig pe copii să trăiască viața pe care nu am trăit-o eu și să facă lucrurile pe care nu le-am făcut eu. (…)

Eu nu am fost o mamă bună, pentru că pesemne copiii meu au vrut să le citesc de mai multe ori basme seara, să-i culc de mai multe ori, să-i spăl de mai multe ori, să-i duc la școală de mai multe ori. Îmi amintesc că tatăl Mariei Speranța i-a făcut codițele ani de zile, pentru că eu plecam. Îmi asum și îmi spun lucrul acesta. Este un capitol la care nu am fost foarte prezentă.”, a declarat actrița.

Ce spune Maria Speranța Trandafir despre mama ei celebră

Adriana Trandafir are doi copii de care este tare mândră, pe Ștefan și Maria Speranța. Îndrăgita actriță regretă că nu a petrecut mai mult timp alături de aceștia, fiind plecată mai mereu în turnee. Recent, fiica artistei a dezvăluit cum se înțelege cu mama sa și cum au reușit să treacă peste momentele tensionate și discuțiile aprinse.

,,Ne-am certat și noi, și noi am avut momentele noastre, și noi am avut tensiunile noastre pe care încă le avem și pe care le vom mai avea probabil foarte mulți ani. Dar asta este frumusețea într-un fel, pentru că dacă ne-am înțelege mereu și am fi mereu de acord, toți cu toți, nu ne-am dezvolta, nu am învăța unii de la alții și nu am deveni mai buni. (…)

Niciodată nu ești prea mare pentru gesturi de tandrețe cu părinții tăi. Mereu când am o zi mai rea sau când nu mă simt bine iau telefonul și o sun direct.”, a precizat fiica actriței.

Adriana Trandafir are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi, însă regretă că nu a petrecut mai mult timp cu aceștia. Actrița se dedică în prezent carierei sale de succes și familiei de care este tare mândră. Vedeta se bucură din plin de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite