miercuri, 29 mai, 2024

Alexandru și-a premeditat moartea! Băiatul care și-a dat foc în Vâlcea a filmat un mesaj de adio, dar nimeni nu și-a dat seama!

Răsturnare de situație în cazul tânărului de 19 ani care și-a dat foc marți dimineață, în plină stradă, sub ochii trecătorilor. Alexandru și-a premeditat moartea, postând pe TikTok un mesaj de adio, dar nimeni nu și-a dat seama de gestul pe care urma să-l facă băiatul.

Alexandru și-a premeditat moartea: Ce a postat pe TikTok

Pe data de 23 mai 2023, Alexandru a decis să se sinucidă într-un mod brutal. Acesta și-a dat foc sub ochii trecătorilor, în apropierea sălii de jocuri unde ar fi pierdut 3.000 de lei.

Tânărul de 19 ani se pare că și-a premeditat moartea, el postând mai multe filmulețe pe TikTok înainte de tragedie. Cu 4 zile înainte de sinucidere, Alexandru a postat în mediul online un scurt filmuleț cutremurător pe TikTok în care a vorbit despre moarte, anunțând astfel gestul pe care urma să-l facă.

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ai muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, a spus Alexandru într-un filmuleț postat pe TikTok, înainte cu doar câteva zile de a se sinucide.

Sora lui Alexandru susține că motivul sinuciderii nu ar fi faptul că a jucat și a pierdut bani la păcănele. În schimb, aceasta spune că nu are nici cea mai mică idee legată de motivul care a stat în spatele deciziei de a-și lua viața. Sora băiatului care s-a sinucis nu ia în calcul ca motiv al sinuciderii nici faptul că mama lor ar fi plecată din țară.

Anchetatorii nu au luat vreo clipă în calcul ipoteza că tânărul s-ar fi sinucis deoarece a jucat și a pierdut bani la păcănele.

„Ancheta este în desfășurare. În continuare se verifică imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a se stabili cauzele și împrejurările care l-au determinat pe tânărul de 19 ani să recurgă la acest gest”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Val de reacții pe internet după gestul necugetat al tânărului

Internauții au lăsat mai multe mesaje de condoleanțe familiei îndurerate, înțelegând acum că Alexandru a premeditat totul și că și-a anunțat moartea, însă nimeni nu a băgat de seamă ce intenții are, de fapt.

„Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, „Condoleanțe! Mi s-a rupt sufletul! Drum bun între Îngeri…”, „Offf Doamne Dumnezeu să te ierte, copile!”, „Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, „A plănuit de ceva timp sa facă nenorocirea …..păcat de el săracul”, „Și-a anunțat moartea.”, „Ne-ai dat răspunsul, copile! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Ne-ai dat răspunsul, copile! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților după gestul necugetat făcut de tânărul din Vâlcea.

Postările făcute cu câteva zile înainte de sinucidere, pe TikTok, de către Alexandru, lansează ipoteza că acesta și-ar fi premeditat moartea.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite