duminică, 21 iulie, 2024

Laurențiu trăiește de 11 ani sub cerul liber! Este vizitat de lupi, urși și șerpi!

Laurențiu trăiește de 11 ani sub cerul liber! Are 49 de ani și de aproape 11 trăiește la marginea unei păduri. Familia l-a părăsit și a plecat în lume pentru a-și găsi liniștea. Bărbatul doarme pe pământ și nu se mai teme de sălbăticiunile naturii.

Laurențiu trăiește de 11 ani sub cerul liber!

Potrivit canalului de YouTube „Hoinar prin România”, Laurențiu este din Gorj, are 49 de ani, și de aproximativ 11 ani trăiește la marginea unei păduri, în comuna Peștișani, lângă un drum forestier. Trăiește fără niciun fel de condiții, sub cerul liber. Viața l-a făcut să considere pământul gol și cerul liber casa lui.

Patul lui Laurențiu este făcut din ferigi uscate peste care sunt puse mai multe pături. Bărbatul a ajuns în această situație după ce a avut mai multe necazuri în familie. El provine din satul Porceni, care aparține de orașul Bumbești Jiu.

„Părinții m-au dat afară. Aici trăiesc cu mintea la perioada copilăriei mele. Când îmi aduc aminte de viața aceea și de simplitatea de atunci, îmi vine să plâng. De 11 ani stau aici. Aici e casa mea. Cum fiecare trage acolo unde casa lui, eu trag aici”, povestește Laurențiu.

Bărbatul se spală cu apa de lângă pădure și se hrănește cu ce îi oferă naturii, fără să aibă vreo problemă de sănătate.

După ce a fost dat afară de familia lui, bărbatul a stat la niște persoane din satul Valea Mare, care aparține de comuna Runcu și a ajutat la treburile din gospodărie. Laurențiu a explicat și cum și-a ales zona în care a decis ă se așeze în așa fel încât să aibă de toate.

„Nu am vrut în pădure, pentru că acolo vine ursul peste mine. Aici se sperie. M-am mai gândit să fie cumva în pantă, ca să nu băltească apa. Nu îmi e frică, deși au mai venit lupii. Era spre primăvară. Am auzit apoi că au mâncat un vițel. Am găsit sub folie și șerpi. Am 49 de ani și nu am probleme de sănătate, dar fac multă mișcare. Merg mult pe jos și aerul nu este poluat aici”, a mai povestit bărbatul.

Nu s-a putut obișnui cu stilul de viață de la mănăstire

Laurențiu a încercat să meargă la mănăstire, dar nu s-a putut obișnui cu stilul de viață de acolo.

„Am stat o săptămână la mănăstirea Lainici. Am fost acolo, pentru că nu aveam unde să stau. Nu am putut să mă obișnuiesc cu restricțiile de acolo. Omul este născut să fie sociabil”, adăugă bărbatul.

Acesta merge să mai muncească la oamenii din sat, pentru a câștiga bani. Laurențiu mai are o soră, la care ține foarte mult. Mai mult de atât, a și locuit cu ea o perioadă, însă își dorește mai multă liniște, așa că s-a refugiat în natură.

„O iubesc foarte mult pe sora mea. Trăiește în localitatea Băilești din comuna Dolj. M-a chemat la ea. Am stat acolo două săptămâni, dar era prea mare agitație. Natura mea este făcută să stau aici”, a conchis Laurențiu, care trăiește de 11 ani sub cerul liber.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.