vineri, 14 iunie, 2024

Ana, fata care s-a sinucis după ce și-a vândut trupul din dragoste, era o elevă model. „Iubitul“ fetei a fost săltat de polițiști

La un an de la moartea Anei, fata care s-a sinucis după ce și-a vândut trupul din dragoste, polițiștii au reținut un individ suspectat de trafic de persoane. Acesta, deși era iubitul fetei în vârstă de 18 ani, din Galați, ar fi obligat-o să se prostitueze, pentru ca în final, spun autoritățile, să o împingă spre sinucidere. Tânărul în vârstă de 20 de ani a convins-o să se lase de școală, să își vândă trupul și să îi dea lui toți banii.

Ana, fata care s-a sinucis după ce și-a vândut trupul din dragoste, era o elevă model

Timp de nouă luni anchetatorii au strâns probe. Aceștia au aflat că tânărul a făcut-o pe fată să se îndrăgostească de el, după care a convins-o să se prostitueze, folosind metoda „Loverboy“.

Potrivit ofițerilor BCCO Galați, fata ar fi fost obligată să se prostitueze în țară, în municipiile București și Cluj Napoca, precum și în străinătate, în Germania. De pe urma practicării prostituției de către fată, iubitul acesteia ar fi obținut sume de bani considerabile. Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis la data de 25 iunie 2022.

Despre Ana, profesorii au avut numai cuvinte de laudă, fiind considerată o elevă model. În 2022, însă profesorii și-au dat seama că ceva s-a întâmplat cu fata pentru că și-a schimbat brusc comportamentul.

„Un copil cu bursă de merit, cu note de peste 9, cu un comportament ireproșabil. În luna martie a lipsit trei zile, părinții anunțându-ne că ea a plecat de acasă. În aprilie, după vacanța de Paști, a plecat și am fost înștiințați de părinți că a plecat de tot”, a spus prof. Corina Gavrilă, directorul Liceului „Dumitru Moțoc” Galați, unde învăța Ana.

Între cele două episoade în care Ana a abandonat școala, la cererea ei și a părinților, fata a fost consiliată psihologic, dar nu a renunțat la relația toxică în care intrase. Într-un final și-a luat zilele. Individul, a dispărut o vreme în Norvegia.

Iubitul fetei, prins cu droguri

Tânărul care dispăruse din țară imediat după moartea fetei pe care o exploata sexual a fost prins de polițiști. La percheziția domiciliară, anchetatorii au descoperit și droguri.

Surse din cadrul anchetei susțin că suspectul ar fi fost fugit din țară și s-a întors în luna martie, anul acesta. A fost făcută și o percheziție domiciliară la adresa lui și au fost ridicate telefoane mobile și laptopuri, ca probe în dosar, dar au fost găsite și 9 grame de cannabis.

Tânărul a fost reținut și este cercetat, deocamdată, pentru trafic de persoane și deținere de droguri. Afectați profund de cele întâmplate, părinții copilei au refuzat să facă orice fel de comentariu.

Ana, fata care s-a sinucis după ce și-a vândut trupul din dragoste, era o elevă model, iar fostul ei iubit riscă acum până la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane la care s-ar mai putea adăuga încă 5 ani pentru deținere de droguri.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite