luni, 24 iunie, 2024

Ana Morodan ascunde un trecut amoros controversat. Cu ce bărbați celebri s-a iubit vedeta

Ana Morodan ascunde un trecut amoros controversat. Cunoscută de public cu numele de ,,Contesa Digitală”, aceasta se află în centrul unui scandal de amploare după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Faimoasa influenceriță este cunoscută în lumea mondenă ca o apariție rebelă și extravagantă. Ana Morodan are un succes impresionant pe rețelele de socializare și deține o avere uluitoare. De multe ori aparițiile acesteia au declanșat controverse printre fanii săi. Bloggerița a declarat în repetate rânduri că nu dorește să se căsătorească, să aibă copii și că are nu mai puțin de cinci iubiți. Iată cu ce bărbați celebri s-a iubit vedeta.

Ana Morodan ascunde un trecut amoros controversat

Ana Morodan este o prezență aparte în showbiz-ul autohton. Celebra bloggeriță de fashion are o carieră de succes, deține mai multe afaceri și s-a făcut remarcată de-a lungul timpului și în televiziune. Vedeta a fost de multe ori protagonista unor controverse în lumea mondenă, după ce a fost implicată în câteva scandaluri. Recent, Ana Morodan a fost prinsă de polițiști conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, iar în prezent este anchetată de oamenii legii și are două dosare penale.

,,Contesa Digitală” a devenit în ultima vreme un personaj spumos în lumea mondenă. Aceasta a dezvăluit recent că are o viață tumultuoasă și un trecut amoros pe măsură. Invitată la o emisiune, Ana Morodan a precizat că are cinci iubiți, cu care se întâlnește pe rând, după un program bine stabilit.

,,Cum de am cinci? Nu sunt relații din astea cum vă închipuiți voi, cu orgii, chestii deschise și așa mai departe. Fiecare vine în ziua lui, organizat, e un program acolo. Ce aveți! Nu am promis nimănui nimic. Eu am zis tot timpul, nu vreau să mă căsătoresc, nu vreau copii, nu mai vreau relație serioasă. Vrei? Bine, superb. Cred sus și tare că nicio experiență nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret.”, a declarat vedeta.

Ana Morodan a avut parte de relații de dragoste controversate. Vedeta s-a iubit cu bărbați celebri din showbiz-ul autohton, unul dintre ei fiind artistul Killa Fonic. Aceasta a evitat de-a lungul timpului să ofere prea multe detalii despre foștii parteneri de viață.

„Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum.”, a precizat aceasta.

Ce spune vedeta despre scandalul în care este implicată

Ana Morodan se află în centrul unui scandal de amploare. Celebra bloggeriță a fost prinsă de oamenii legii conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. ,,Contesa Digitală” este anchetată de polițiști și au fost întocmite două dosare penale. Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au criticat-o pe aceasta și au scris mesaje dure pe rețelele de socializare. Ana Morodan a transmis un mesaj fanilor ei, dar și celor care o condamnă pentru ceea ce a făcut.

„Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi ca mine. Să nu va credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu vă faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită. Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău. (…) Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită.”, a transmis vedeta.

Ana Morodan are un trecut controversat și se află în centrul unui nou scandal de amploare. Celebra influenceriță regretă fapta comisă și și-a cerut scuze public admiratorilor săi. Vedeta are un succes impresionant pe rețelele de socializare și se bucură din plin de celebritate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite