marți, 5 decembrie, 2023

Anca Dumitra, superbă în rochie de mireasă. Actrița și soțul ei au avut o nuntă ca în povești

Anca Dumitra a fost superbă în rochie de mireasă la propria nuntă. Actrița și alesul ei, afaceristul Manfred Spendier, au ajuns în fața altarului, apoi evenimentul a fost sărbătorit la un restaurant de lux alături de familie și prieteni. Vedeta a strălucit la propriu și i-a impresionant pe invitați cu rochia sa spectaculoasă. Actrița și soțul ei au avut o nuntă ca în povești.

Anca Dumitra, superbă în rochie de mireasă

Anca Dumitra, cunoscută de publicul autohton cu numele de Geanina din Las Fierbinți, a făcut marele pas alături de partenerul ei de viață. Actrița s-a căsătorit religios cu Manfred Spendier și au avut o nuntă pe cinste. Mirii au strălucit în ținutele elegante, iar rochia actriței a atras privirile tuturor. Anca Dumitra a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața sa o rochie tip sirenă, cu broderii și voal.

Invitații au admirat-o pe actriță pentru ținuta de prințesă, iar mirii s-au dezlănțuit pe ringul de dans. Anca Dumitra și soțul ei s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut, iar recent au avut parte de o nuntă de poveste. După cununia civilă, Anca Dumitra a dezvăluit cum s-a schimbat relația lor și cum este ea în ipostaza de soție.

,,Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape.”, declara actrița în urmă cu ceva timp.

Actrița are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și nici nu se gândește vreodată la despărțire, indiferent de problemele ce ar putea să apară în viața de cuplu.

,,La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străîn au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se vă întâmpla sau nu”, a spus actrița, în spirit de glumă.

Ce spune actrița despre soțul ei

Anca Dumitra și soțul ei formează un cuplu discret. Cei doi au evitat încă de la începutul relației lor să ofere prea multe detalii despre viața privată și și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșlor. Recent, actrița și partenerul ei s-au căsătorit religios și au avut parte de o nuntă ca în povești. Artista are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț.

,,Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase. (…) Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred.”, a declarat vedeta.

Anca Dumitra a strălucit în rochia de mireasă și a avut parte de o nuntă de poveste. Actrița și soțul ei s-au bucurat din plin de frumosul eveniment și au atras privirile tuturor. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite