vineri, 14 iunie, 2024

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie fericită de aproape 20 de ani. Ce spune celebrul om de televiziune despre problemele din viața de cuplu

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie fericită de aproape 20 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Andi Moisescu are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață, însă recunoaște că nu au lipsit de-a lungul timpului și tensiuni în mariaj. Iată ce spune celebrul om de televiziune despre problemele din viața de cuplu.

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie fericită de aproape 20 de ani

Îndrăgitul om de televiziune Andi Moisescu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de superba lui soție, Olivia Steer. Aceștia trăiesc de mai bine de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi băieți de care sunt tare mândri. Dincolo de celebritate și de realizările deosebite pe plan profesional, Andi Moisescu și soția lui, Olivia Steer, sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată.

Aceștia au încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea mondenă. Recent, Andi Moisescu a dezvăluit care sunt secretele căsniciei sale longevive, mărturisind cum se descurcă în ipostaza de tată a doi băieți aflați aproape de vârsta adolescenței.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate. (…)

Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere. Generațiile au evoluat enorm. Eu cred că în foarte scurt timp noi o să ajungem să le punem lor întrebări neașteptate. Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor.”, a precizat Andi Moisescu.

Celebrul om de televiziune are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Olivia Steer arată spectaculos la vârsta de 46 de ani și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Ce spune îndrăgitul prezentator despre provocările vieții de familie

Andi Moisescu este extrem de apreciat publicul autohton și se bucură din plin de viața de familie. Acesta se mândrește cu soția lui superbă și radiază de fericire. Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta este un soț și un tată devotat. În pofida momentelor tensionate din viața de cuplu, Andi Moisescu și Olivia Steer se iubesc mai mult ca oricând și au o familie frumoasă. Recent, celebrul jurat și prezentator tv a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu, dezvăluind cum este el în ipostaza de soț.

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva.

Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră.”, a declarat acesta.

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie frumoasă și radiază de fericire împreună. Cei doi se iubesc de 20 de ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, dar fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la tv sau la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.