miercuri, 29 mai, 2024

Andreea Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată. „Dacă aș mai fi avut 25 de ani…”

Andreea Bănică a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată. Cântăreața are o carieră de succes în muzică, dar a avut parte de multe provocări și momente grele pe plan personal. Artista are doi copii superbi de care este tare mândră și o căsnicie fericită. Iată ce spune vedeta despre bărbatul care i-a cucerit inima încă din vremea adolescenței și alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă.

Andreea Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și suferințele din viața privată

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră impresionantă  și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Vedeta cucerește publicul cu vocea deosebită și aparițiile sale îndrăznețe. Dincolo de celebritate, Andreea Bănică a avut parte de multe momente grele. Aceasta a suferit enorm în copilărie și regretă că nu mai poate avea un copil.

Cu toate acestea, Andreea Bănică radiază de fericire alături de fiica ei, Sara, și băiețelul Noah. Vedeta petrece cât mai mult timp cu ei și are doar cuvinte de laudă pentru aceștia.

,,Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră. Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm.”, a precizat îndrăgita cântăreață.

În prezent, Andreea Bănică se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Vedeta a trecut peste momentele grele din viața privată, mai ales peste suferințele din copilărie. Artista a declarat în repetate rânduri că a avut un tată sever și a rămas marcată de unele evenimente.

Cântăreața reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și arată spectaculos. La vârsta de 44 de ani, aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu apariții sexy. Andreea Bănică își asumă trecutul tumultuos și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur.

Cum este îndrăgita artistă în ipostaza de mamă

Andreea Bănică are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și radiază de fericire de când este mamă. Frumoasa cântăreață are doi copii superbi, pe Sara și Noah. Artista are o relație foarte bună cu aceștia și încearcă pe cât posibil să facă față provocărilor din viața de familie.

,,Din punctul meu de vedere, o mamă nu ştiu dacă poate să fie prietenă cu copiii ei. Copiii îşi aleg prietenii şi nu vor veni niciodată acasă să spună totul în faţă, cum nici eu nu am făcut asta, la rândul meu, acasă, la mama şi la tata şi nici Lucian. Nu ştiu dacă se poate numi prietenie, probabil prietenia aceasta se va lega mai târziu, după ce Sofia va împlini 20 de ani, 24 de ani, când creierul ei se va dezvolta şi va ajunge la maturitate.

Îmi dau seama uitându-mă la Sofia cât a crescut, ea este deja domnişoară, este cât mine şi aşa îmi dau seama cât de repede a crescut şi el (n.r. fiul ei), prin ea. (…)  Aşa îmi dau seama, într-adevăr, cât de repede a trecut timpul şi cum îmbătrânim noi!”, a declarat vedeta.

Andreea Bănică are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Artista se bucură din plin de aprecierea publicului autohton, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei doi copii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.