vineri, 12 aprilie, 2024

Andrei a fost director la Londra. Acum este crescător de vaci în România!

Un român a decis să se întoarcă în țară după o lungă perioadă petrecută în Londra, unde a trăit alături de soție și copii, bucurându-se de o viață fără lipsuri. Andrei a fost director la Londra, iar acum este crescător de vaci în România. În prezent, a ales să se mute într-un sat pitoresc, și mărturisește că, deși a avut tot confortul în Marea Britanie, există un singur lucru din Marea Britanie căruia îi duce dorul.

Un fost director la Londra este acum este crescător de vaci în România

Bărbatul care a petrecut 14 ani din viață în aglomerația londoneză, unde deținea două case, purta exclusiv haine de la designeri faimoși și se relaxa în vacanțe luxuriante, a decis să renunțe la acest stil de viață extravagant și să se întoarcă la rădăcinile sale, stabilindu-se într-un sat liniștit din România.

Cu toate că în Londra avea un loc de muncă foarte bine plătit, acesta a decis preferat o viață mai liniștită pentru de familia sa. Deși sunt stabiliți în România, familiei nu îi lipsește nimic, deoarece din banii obținuți din vânzarea proprietăților din Anglia, cei doi soți au investit într-o fermă de vaci.

Andrei este fost director al unei companii specializate în renovarea și restaurarea restaurantelor, clădirilor comerciale și birourilor în zona centrală a Londrei, Cu toate acestea, a făcut pasul să se întoarcă acasă alături de soție și copiii. Ajuns în România, a cumpărat câteva vaci și a pus bazele unei ferme. Cu toate acestea, singurul lucru care îi lipsește este nivelul de civilizație din Londra.

„Am trăit în Anglia ca un rege, am avut două case cumpărate în Londra, mașini de lux la poartă, mă îmbrăcam cu haine luate numai de la magazinele unor designeri celebri, mergeam în vacanțe scumpe și mâncam la restaurante de fitțe, …dar am realizat că eu și soția mea nu aveam nevoie de toate acestea…

Mulți bani aduc multe probleme și mai puțin timp petrecut cu copiii… Oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roată după o realitate falsă. Acum locuim la țară, în România, într-o casă care nu valorează prea mult, am început să conducem mașini simple, ne îmbrăcăm cu haine pe care nu se mai vede brandul și suntem fericiți”, a spus Andrei Nicola.

În 2009, el a emigrat în Marea Britanie și a început prin a lucra ca muncitor necalificat pe un șantier. Ulterior, a urmat o facultate, ceea ce i-a deschis noi oportunități de avansare. A fost inițial promovat ca Supervisor, apoi ca Site Manager, iar în ultimii șase ani petrecuți în Regatul Unit, a progresat treptat în funcțîi, devenind Project Manager, apoi Contract Manager și, în cele din urmă, Director.

Acum se bucură de o viață de familie mai frumoasă

În prezent, Andrei și soția sa locuiesc în Porumbacu de Jos, în județul Sibiu, unde au pus bazele unei ferme.

„Ne-am mutat în România în primul rând pentru copii și pentru o viață de familie mai frumoasă. Bunicii copiilor, străbunicii copiilor și majoritatea familiei sunt aici… Din păcate în ziua de azi, bătrânii românilor mor prin azile sau mor de dorul copiilor plecați în străinătate. Noi nu vrem așa ceva în familia noastră…

Ne-am mutat la țara ca să ne creștem singuri legume, să avem niște găini pe lângă casă, să mâncam ouă de casă și când facem o supă de pui să fie carne care nu este injectată, carne și alte produse de la localnici cât mai BIO sau organice. Plus că avem ferma noastră de Angus și ne luptăm cu sistemul să facem o afacere cu vânzare carne BIO”, a povestit Andrei.

Acum, cea mai mare dorință a sa este să petreacă cât mai mult timp alături de familie și să le arate copiilor care sunt „adevăratele valori ale vieții”.

„Trebuie să faci mulți bani ca să realizezi că nu ai nevoie de bani mulți. Asta am realizat noi la Londra. Am avut tot luxul de pe lume, mașini scumpe, 2 case la Londra cumpărate, vacanțe scumpe, restaurante scumpe… dar am realizat că nu ai nevoie de toate acestea”, a adăugat bărbatul.

Andrei a spus că familia sa nu duce dorul stilului de viață de dinainte de a se muta în România, însă unicul lucru la care tânjesc „este civilizația din Londra”.

„Din păcate, oamenii sunt mult mai civilizați și mai prietenoși în Londra decât acasă, în România”, a spus Andrei, fost director la Londra, care acum este crescător de vaci în România.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.