luni, 25 septembrie, 2023

Apartament cu 2 camere, la prețul de 5.000 de euro! În ce oraș din România se vinde și cum arată

Prețurile la apartamentele, casele și terenurile din România au suferit o creștere în ultimii ani, iar vânzările cu banii jos au loc din ce în ce mai rar. Deși în ultima perioadă sumele solicitate de vânzători s-au diminuat la nivel național, în principalele orașe situația stă exact pe dos. Cu toate acestea, într-un oraș din România se vinde un apartament cu 2 camere la prețul de 5.000 de euro.

Apartament cu 2 camere la prețul de 5.000 de euro

O ofertă care ar putea părea prea bună pentru a fi credibilă s-a ivit pentru cei care aveau în plan să se mute în orașul Vulcan, din județul Hunedoara. Proprietarul a publicat un anunț de vânzare al unui apartament cu 2 camere la prețul de 5.000 de euro, fără posibilitatea unei negocieri.
Apartamentul care este situat la parterul blocului, în cartierul Micro 3B Dallas, a fost pus la vânzare pe un site de comerț online în data de 23 mai 2023. Prețul este incredibil dacă ne aruncăm un ochi pe alte oferte asemănătoare.

Garsonieră de 20 metri pătrați estimată la 52.000 euro

La segmentul opus, în Cluj Napoca, pentru o garsonieră foarte mică, de doar 20 de metri pătrați, proprietarul cere suma de 52.000 de euro. Deși locuința are 20 de metri pătrați construiți, suprafață utilă este constituită din doar 16 metri pătrați.
Garsoniera este dotată cu toaletă, însă nu și cu bucătărie. Totuși, s-a găsit loc pentru o chicinetă.
Conform anunțului, apartamentul ar fi „contorizat, finisat, cu parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat.”
Construit într-o clădire din anii ’70, micul adăpost ne este etalat ca fiind un „apartament de tip studio”, iar punctul forte este reprezentat de amplasarea acestuia într-o zonă bună, chiar în centrul orașului.
Pe rețelele de socializare oamenii s-au arătat stupefiați de prețul exagerat cerut de proprietar. Astfel, a pornit o avalanșă de comentarii prin care a fost criticat tariful mult prea umflat raportat la dimensiunile și dotările locuinței.

Garanția de siguranță este adesea trecută cu vederea

Tot în Cluj, o garsonieră cu 5 metri pătrați în plus față de cea anterioară, este scoasă la vânzare pentru prețul exorbitant de 77.500 euro. Ca și caracteristici deținute, proprietarul se laudă cu suprafața utilă de 25 de metri pătrați, faptul că este semidecomandată și că se află la etajul 2. Prețul per metru pătrat este de 3.100 de euro.

„Vă oferim spre vânzare garsonieră în zona Kaufland. Garsoniera a fost recent finisată modern, mobilată și utilată complet. S-au schimbat recent geamuri termopan, uși interioare, parchet, gresie, faianță. Garsoniera se poate achiziționa cu preluare de chiriași, este ideală că investiție”, ne comunică proprietarul anunțului imobiliar.

Peste 4,5 milioane de locuințe au ieșit din perioada de garanție de siguranță a structurii de rezistență care are un termen de 50 de ani de la darea în folosință. Totodată, se consideră necesară consolidarea apartamentelor construite anterior seismului din 1977.
Oferta de apartament cu 2 camere la prețul de 5.000 de euro a uimit potențialii cumpărători și cu siguranță că proprietarul va fi contactat de foarte multă lume.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite