luni, 20 mai, 2024

Bătaie cu scaune și tăvi în mall! Un bărbat s-a ales cu dublă fractură de mandibulă, iar alți 3 au fost săltați de polițiști – VIDEO

O bătaie cu scaune și tăvi a avut loc în mall-ul Ploiești Shopping City. Bătaia generală, în care au fost implicate mai multe persoane, a pornit după ce un grup de bărbați l-ar fi atacat pe un tânăr, pe fondul unui conflict mai vechi.

În timpul bătăii generale, unul dintre agresori a scos un cuțit, iar un bărbat s-a ales cu o dublă fractură de mandibulă. Poliția Prahova a anunțat că a deschis o anchetă pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

Bătaie cu scaune și tăvi în mall

Incidentul s-a petrecut în zona restaurantelor de la Ploiești Shopping City, unde un grup de bărbați l-ar fi atacat pe un tânăr, pe fondul unui conflict mai vechi. În timpul bătăii, unul dintre agresori a scos un cuțit, potrivit martorilor, însă nu l-a folosit. În bătaia generală au fost implicate și mai multe femei.

Potrivit martorilor, un bărbat care a fost prins în încăierare a suferit o dublă fractură de mandibulă, după ce a fost lovit în față de către unul dintre agresori cu un pumnal tip box. Acesta a declarat că se afla în zonă și că a intervenit în scandal încercarea de a calma spiritele și a-l salva pe tânărul care era agresat de mai mulți bărbați.

Bărbatul, care a suferit o dublă fractură de mandibulă, a ajuns la un spital din București, unde a primit îngrijiri medicale, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Un martor susține că mai mulți bărbați l-au luat la bătaie pe un tânăr care era cu soția lui la masă. Aceștia au scos mai multe săbii și cuțite pentru a-l ataca pe tânăr.

Trei bărbați au fost luați de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova au anunțat că în cauză a fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Trei tineri, cu vârste între 20 şi 25 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore în urma altercației, iar ulterior au fost plasați sub control judiciar.

„Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui centru comercial din localitatea Blejoi are loc un conflict între mai mulți tineri. În baza sesizării polițiștii au constituit echipa operativă, fiind depistați la fața locului doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 48 de ani, care au declarat că ar fi fost victimele unor agresiuni. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani.

De asemenea, în timpul altercației o tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost și aceasta agresată fizic. Tot în timpul conflictului dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi fost lovit de către un alt tânăr în vârstă de 25 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova, după o bătaie cu scaune și tăvi în mall-ul Ploiești Shopping City.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite