luni, 24 iunie, 2024

Care este defectul fizic al Andreei Bănică. Cântăreața nu se poate afișa în fața fanilor

Printre cele mai cunoscute şi îndrăgite cântăreţe din România se afla Andreea Bănică. Artistă este renumită şi după ce a avut numeroase apariţii răvăşitoare în showbiz-ul românesc. Însă, puţină lume ştie care este defectul fizic al Andreei Bănică de care vedeta este extrem de nemulţumită.

Admiratorii şi urmăritorii de pe reţelele de socializare se arata impresionaţi de silueta vedetei care a ajuns la vârsta de 44 de ani.

Defectul fizic al Andreei Bănică. Ce o nemulţumeşte pe vedeta

Andreea Bănică şi-a început cariera muzicală în anul 1998, la vârsta de 20 de ani. A devenit o artistă iubită, apreciată şi susţinută de toţi romanii. Cu toate că are o mulţime de admiratori, vedeta are un defect fizic ce nu-l poate afişa în fata fanilor săi.

Andreea Bănică are o siluetă de invidiat, practica sportul ori de câte ori are ocazia şi este foarte atentă cu mesele zilnice. De asemenea, cântăreaţa este extrem de activă şi în mediul online, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viaţa sa. Conturile sale de pe reţelele de socializare aduna zeci de mii de comentarii, like-uri şi share-uri.

Soţia lui Lucian Mitrea afirmă că în sezonul rece are mari probleme cu a-şi ascunde imperfecţiunile. În aceeaşi ordine de idei, fanii au aflat care este cel mai mare secret atunci când vine vorba de frumuseţe. Vedetă a afirmat cu vehemenţă că are pielea mult prea albă, iar vara profita la maximum de soare pentru a avea un bronz impecabil.

„Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză iarna în costum de baie. Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prind culoare! Noroc cu Lucian căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vară mă ceartă că scap la soare (că pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uită Dumnezeu)! Hai că am scăpat o poză în costum de baie”, a transmis Andreea Bănică pe contul său de Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

Vă aducem aminte că în trecut, Andreea Bănică a avut mai multe probleme de sănătate.

Andreea Bănică a avut probleme cu depresia

Andreea Bănică a fost interpelată la un moment dat cum poate fata cu viaţa de familie, problemele zilnice, cariera, dar şi responsabilităţile tot mai mari. Vedetă a menţionat că s-a întâlnit de mai multe ori cu momente urâte, anxietate şi chiar depresie, dar a reuşit să treacă peşte cu ajutorul său.

Fosta membră a trupei Blondy a fost sinceră, directă şi nu a negat niciodată că întâmpină probleme, pe reţelele de socializare.

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună.
Mi-am spus mereu că trebuie să merg mai departe! Tot timpul mă gândeam la tată care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia mea, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine!”, a răspuns Andreea Bănică în mediul online.

Astfel, deși își iubește propria persoană, Andreea Bănică se rușinează cu un defect fizic.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite