Recent, Rică Răducanu s-a reîntors la terasa „Sirena”, din Neptun. În fiecare an, fosta glorie a echipei Rapid, își petrece vara având grijă de afacerea de familie. Rică nu ezită să fie și ospătar, servindu-și admiratorii cu delicii deosebite. Pentru acest sezon, Rică a modificat un pic prețurile din meniu.
Pe lângă deliciile care se găsesc la localul lui din Neptun, turiștii sunt atrași să viziteze terasa pentru al vedea și pe Rică Răducanu. Proprietarul terasei a revenit, de curând, pe litoralul românesc, pentru a se bucura de vară, dar și pentru a da o mână de ajutor afacerii.
Rică Răducanu a revenit la terasa „Sirena”. Cu cât a majorat vedeta prețurile la meniu
Vară de vară, Rică Răducanu se ocupă de afacerea de familie, unde, datorită carismei sale, vedeta reușește să atragă tot mai mulți turiști. Mulți doresc să ia prânzul la terasa „Sirena” pentru a obține autograf de la Rică, dar și pentru a savura o masă delicioasă.
Rică este îndrăgit de multe persoane. Majoritatea turiștilor care ajung să savureze o masă la terasa acestuia, pleacă de acolo și cu o poză alături de vedetă. Pe rețelele de socializare pot fi văzute zeci de fotografii cu Rică și turiștii.
Rică a spus că nu a majorat decât cu 20% prețurile pentru meniu. Comparativ cu alți patroni care au optat pentru o scumpire de 30-40%. Astfel, la terasa lui Rică se poate mânca la prețuri decente, aproximativ ca cele de anul trecut.
”Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a spus Rică Răducanu pentru impact.ro
La ce preț ajunge o masă în sezonul estival?
Comparativ cu 2022, mâncarea la terasa lui Rică Răducanu s-a scumpit. Astfel, dacă anul trecut o porție de tochitură de pește cu mămăligă costă 27 de lei, acum același fel de mâncare costă cu 6 lei mai mult. Iar un platou pescăresc, care costa 37 de lei în 2022, acum ajunge la 40 de leu. Prețul pentru o porție de crap prăjit a crescut la 15 lei, de la 12 lei.
„Ciorba de burtă-19 lei, ciorba de văcuță-16 lei, ciorba de fasole-14 lei, ciorba de perișoare-17, 5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță- 31 de lei. Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi păjiți și cu salată, costă 34 de lei. O cafea e între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton- 29 de lei, omletă simplă- 10 lei, salata grecească- 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem- 18 lei, clătite cu dulceață- 8,5 lei”, acestea sunt prețurile care se găsesc în 2023 la terasa „Sirena”.
Comparativ cu alte terase din zonă, Rică Răducanu nu a majorat cu mult prețurile. Acesta este de părerea că alți patroni au exagerat cu scumpirile. El își așteaptă cu nerăbdare fanii dar și turiștii care adoră mâncarea bună și atmosfera terasei „Sirena”.