luni, 25 septembrie, 2023

Cât gătește o mamă cu 11 copii: „30 de ouă pentru micul dejun și 10 kg de carne pentru prânz și cină!”

Olga Bîcova este o „mama eroină” din Nikiforovski, Rusia. Aceasta deține un cunoscut blog culinar, iar clipurile sale adună milioane de vizualizări. Pe canalul său de YouTube aceasta ne arată cum își trăiește viața la țară având grijă de gospodărie și cât gătește o mamă cu 11 copii. Într-un clip video recent, aceasta și-a șocat urmăritorii când le-a prezentat de câte produse are nevoie pentru toate mesele zilei.

Curiozitățile oamenilor în ceea ce o privește țin de cât gătește o mamă cu 11 copii

Într-un clip video recent, Olga Bîcova le-a arătat abonaților săi din ce este constituit un meniu dintr-o zi obișnuită a familiei.

Pentru omleta de la micul dejun aceasta a folosit 30 de ouă. Pentru celelalte 2 mese rămase, a avut nevoie de 10 kg de carne de porc ca să gătească o ciorbă și câteva chiftele.

Videoclipul respectiv a adunat peste 4 milioane de vizionări și sute de comentarii. În timp ce unii o apreciază, alții o critică, spunându-i că singură și-a ales această viață.

Olga le-a mărturisit urmăritorilor că trăiește după principiul: „Câți copii îmi va da Dumnezeu, atâția voi naște!”

Olga a vorbit și despre curiozitățile oamenilor în ceea ce o privește.

„«Câți litri de supă a gătit Olga la prânz astăzi?», «Câți cartofi a curățat?», «Câți litri de supă face de obicei?» De obicei doar nouă litri într-o tigaie de 12 litri, este suficient pentru o zi și jumătate”, a comentat Olga Bîcova, mamă a 11 copii.

Sprijinul real și mândria părinților sunt copiii mai mari de vârstă care își ajută părinții în tot ceea ce ține de gospodărie. Zhenia, în vârstă de 13 ani, are aceeași înclinație ca și mama ei, care surprinde adesea prin capodoperele sale culinare cu care îi răsfață pe cei dragi.

„Îmi place să gătesc prăjituri, plăcinte, tot felul de biscuiți, chifle”, a spus Zhenia Bîcova.

Cum reușește această femeie super-ocupată să țină pasul?

Tânără, frumoasă, energică, femeia este întruchiparea unei gospodine desăvârșite. A fi mamă este o vocație pentru Olga. Dragostea și fericirea pe care le trăiește de fiecare dată când dă naștere unui copil depășesc cum mult oboseala și efortul depus zilnic.

„Nașterea unui copil este precum nașterea unui alt soare. Un mic soare, asta este absolut fiecare membru al familiei noastre. Un copil în brațele mele este o astfel de fericire”, a precizat Olga Bîcova.

Familia are o rutină zilnică strictă. Aceștia organizează pe lângă casă tot felul de cursuri, jocuri în aer liber împletite cu mesele zilnice și odihnă, totul făcut la timpul său.

În clipurile sale apar nu doar membrii familiei, dar de multe ori chiar și echipa de filmare din spate. Mama Olgăi are și ea un canal de YouTube unde împărtășește secretele unei vieți fericite de familie.

Prin clipurile sale aceasta a demontat stereotipurile legate de viața la țară. Abonații săi apelează la Olga pentru diverse sfaturi sau întrebări legate de gospodărie și viața de familie.

Povestea de viață a femeii nu este una deloc ușoară. Primul ei soț a divorțat de aceasta pentru că a rămas însărcinată pentru a treia oară, iar el nu își dorea să crească atât de mulți copii. Cum femeia nu avea studii de specialitate a trebuit să se întrețină din munci precum măturarea străzilor sau îngrijirea altor copii.

Decizia de a se muta la țară, undeva la ieșirea din Moscova, a venit după ce s-a îndrăgostit de actualul ei soț cu care a luat totul de la zero. Aceștia au pus împreună pe picioare o fermă unde cresc vaci, porci și păsări, sursă din care își asigură hrana zilnică. Deși este foarte mult de lucru, ei au învățat cum să facă diverse produse lactate, pe care apoi le vând, ferma fiind principala lor sursă de venit. Din meniul acestora nu lipsește carnea, laptele, ouăle și brânza de casă.

„Două vaci, un taur, mai nou doi viței adulți au fost vânduți, găini, capre”, a menționat Evgheni Bîcov, tatăl celor 11 copii.

Olga nu se consideră un erou, deși curajul unei femei fragile nu poate fi decât admirat. Mama a 11 copii visează la un singur lucru, și anume că toți copiii vor creste pentru deveni oameni cât mai buni.

Urmăritorii săi au fost impresionați când au aflat cât gătește o mamă cu 11 copii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite