vineri, 12 aprilie, 2024

Cătălin Bordea nu-i mai poate spune nici pe nume fostei soții infidele. Ce cuvânt jignitor a folosit comediantul pentru a vorbi despre Livia

Cătălin Bordea nu-i mai poate spune nici pe nume fostei soții infidele. Acesta nu o poate ierta pe partenera de viață care l-a trădat cu cel mai bun prieten al lor. Cătălin Bordea a rămas marcat de divorț și nu ezită să o ironizeze pe fosta soție ori de câte ori are ocazia. Iată ce cuvând jignitor a folosit comediantul pentru a vorbi despre Livia.

Cătălin Bordea nu-i mai poate spune nici pe nume fostei soții infidele

Cătălin Bordea și fosta soție, Livia, au format un cuplu mai bine de 10 ani. Cei doi radiau de fericire împreună și pozau în familia perfectă. Când nimeni nu se aștepta, au apărut zvonuri că Livia Bordea era infidelă.

Vestea divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia i-a șocat pe mulți. Comediantul a rămas uimit când a aflat că soția îl înșela cu Spike, cel mai bun prieten al său. Deși a trecut ceva vreme de când a pus capăt mariajului, Cătălin Bordea nu ezită să o jignească pe fosta parteneră de viață. Recent, comediantul a mărturisit că nici nu vrea să îi mai rostească numele și a folosit un apelativ ironic și jignitor când a vorbit despre Livia.

De la apelativul „minunea frumoasă”, actorul a ajuns să o numească pe Livia, într-un sens peiorativ, „aia care a plecat.” În cel mai recent podcast, Cătălin Bordea a dezvăluit cum o surprindea pe fosta soție și ce gesturi romantice făcea pentru ea.

,,Ultimul cadou romantic pe care l-am făcut a fost pentru fosta. Am făcut un album, am luat niște poze care nu erau publicate pe Instagram și așa, instantanee, când dormea, când gătea, când nu știu ce… Și la fiecare am scris câte o calitate pentru care eu o iubeam. Și de ziua ei… Nu mă luați ca pe un caz social.”, a povestit Cătălin Bordea.

Ce spune comediantul despre suferințele din viața privată

Dincolo de succesul în carieră și de aprecierea publicului, Cătălin Bordea a avut parte de multe momente grele în plan personal. Acesta a fost crescut de bunica sa, Aspazia, după ce a fost părăsit de părinți.

În luna ianuarie a acestui an, Cătălin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a murit de cancer, după o grea suferință. Recent, Cătălin Bordea a vorbit despre marile sale drame, dar mai ales a dezvăluit cum reușește să treacă peste orice moment dificil din viața sa.

,,Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini.”, a declarat comediantul.

Cătălin Bordea nu a trecut nici până acum peste suferințele cauzate de divorț și nu vrea să îi mai rostească numele fostei sale soții. Artistul a fost înșelat de Livia cu cel mai bun prieten al său, iar trădarea l-a marcat enorm. Cu toate acestea, Cătălin Bordea își păstrează optimismul și este încrezător că va avea noroc pe plan amoros.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.