vineri, 19 iulie, 2024

Caz revoltător într-o şcoală! Un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev, în timpul orei

Un caz șocant a avut loc într-o școală din Galați, unde un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev, în timpul orei. Elevul agresat pe holul unităţii de învăţământ era în clasa a VII-a la o școală din comuna Liești. Poliţiştii din Galaţi au deschis un dosar penal pe numele cadrului didactic, care este pensionar.

Un profesor a lovit cu palma peste faţă un elev, în timpul orei

În cursul zilei de miercuri, 04 octombrie 2023, la sediul secţiei de poliţie din Lieşti s-a prezentat o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Iveşti, care a sesizat faptul că fiul acesteia, de 13 ani, ar fi fost agresat fizic de un profesor. Bărbatul în vârstă de 72 de ani, în timpul orelor de curs la unitatea de învăţământ din localitatea de domiciliu, l-ar fi lovit pe fiul femeii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că marţi, 03 octombrie 2023, la ora 12:00, la unitatea de învăţământ respectivă, pe holul clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul femeii, elev în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma peste faţă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar cercetările urmează a fi continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Elev, bătut de un altul și de o rudă

Tot miercuri, 04 octombrie 2023, un elev a fost bătut de un altul și de o rudă a acestuia în curtea unui liceu din Brăila. Un elev în vârstă de 15 ani a avut un conflict verbal cu agresorul, un alt elev din același liceu, care după terminarea orelor l-a lovit împreună cu o rudă chemată „în ajutor”.

Gălăgia creată de conflictul dintre elevi a fost auzită și de niște jandarmi aflați în apropierea liceului din Brăila. Aceștia au intervenit, găsindu-l pe băiatul de 15 ani în curtea unității de învățământ cu urme vizibile de agresiune. În același timp, mai mulți adolescenți aflați în zonă au fugit, în momentul în care au văzut patrula de jandarmi că se îndreaptă spre ei.

„Se pare că, în timpul unei pauze, băiatul ar fi avut un conflict verbal cu agresorul, elev al aceluiași liceu. Agresorul l-ar fi amenințat cu acte de violență după terminarea cursurilor și chiar ar fi chemat în ajutor o rudă, iar ambii l-ar fi lovit pe adolescentul de 15 ani”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.

Elevul agresat a fost preluat de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila. Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar verificările în acest caz au fost preluate de polițiștii brăileni.

În cazul profesorului lovit cu palma peste faţă un elev, în timpul orei, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.