miercuri, 17 aprilie, 2024

Caz revoltător la un liceu! Un învățător a agresat și umilit o fetiță de 9 ani!

Un caz revoltător a avut loc la Liceul „Mihai Viteazul” din Băileşti, județul Dolj. Un învățător a agresat și umilit o fetiță de 9 ani, potrivit acuzațiilor aduse de tatăl minorei. Bărbatul susține că fiica sa a fost agresată verbal și fizic de către cadrul didactic și umilită în fața altor elevi. Părinţii micuței au depus plângere la poliţie şi în cauză a fost deschis dosar penal.

Un învățător a agresat și umilit o fetiță de 9 ani la un liceu din Dolj!

Tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani aduce acuzații grave la adresa unui învățător din instituția de învățământ. Bărbatul a povestit cum fiica sa ar fi fost târâtă pe holul şcolii de către cadrul didactic și dusă în clasă. De faţă cu ceilalți colegi, învățătorul ar fi strâns-o de sub bărbie şi ar fi ridicat-o. Fetița a povestit to acasă, iar în seara în care s-a produs incidentul i s-a făcut rău și a vomat.

Tatăl fetiței spune că în urma agresiunii la care a fost supusă micuța, aceasta are coșmaruri noaptea visând că este strânsă de gât de către cadrul didactic.

„Joi (n.r. – 16 februarie 2023), la prima pauză fiica mea a vrut să meargă la toaletă. O fetiţă de la clasa domnului învăţător a fost împinsă şi a alunecat. Fetiţa i-a spus domnului învăţător că fiica mea a împins-o. Acesta a strâns-o de umăr și fetița a început să plângă. A tras-o şi i-a zis: mergi cu mine! A jignit-o de față cu mai mulți copii. Apoi, a luat-o de ureche, a tras-o până a dus-o în clasă. A pus-o la colţ! A strâns-o de sub bărbie şi a ridicat-o în sus de i-au rămas urme sub bărbie. Colegii copilului meu s-au dus la doamna învăţătoare să-i spună ce s-a întâmplat. Aceasta a venit imediat. Copilul a plâns până a vomitat în clasă. Doamna învăţătoare a copilului a sunat-o pe soţie şi i-a zis de incident”, a explicat tatăl fetiței.

Tatăl fetei a cerut explicaţii

În aceeași zi, tatăl fetiței s-a dus la şcoală pentru a discuta cu învăţătorul. După o discuție purtată cu directorul școlii, bărbatul a vorbit cu cadrul didactic care i-ar fi agresat fata.

Învățătorul a negat agresarea fetei, în timp ce învăţătoarea fetiței a precizat că nu a văzut scenele de violenţă.

Tatăl fetiței agresate susține că gfiica sa are de atunci coșmaruri noaptea, visând că este strânsă de gât de învățător. Mai mult, bărbatul a depus pângere la poliţie şi în acest caz a fost deschis dosar penal.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orelor 10:30, fiica sa, în vârstă de 9 ani, elevă a unei unități școlare din localitate, ar fi fost agresată fizic de un cadru didactic. La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Și ISJ Dolj a declanşat o procedură de verificare în cazul în care un învățător a agresat și umilit o fetiță de 9 ani. Dacă învăţătorul va fi găsit vinovat, se va declanşa procedura de cercetare disciplinară.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite