miercuri, 24 iulie, 2024

Ce fac concurentele de la Survivor România în „perioada delicată” a lunii. O fostă „războinică” a spus adevărul

Probabil, mulți telespectatori s-au întrebat ce fac concurentele de la Survivor România atunci când sunt în „perioada delicată” a lunii. Cu privire la această situație, o fostă „războinică” a povestit cum stă treaba de fapt. Ei bine, concurentele care sunt la menstruație primesc cele necesare din partea producătorilor, iar dacă se simt rău nu intră la confruntări.

Roxana Ghita, o fostă concurentă la Survivor România, a povestit câte ceva din culisele acestui show de supraviețuire. Condițiile din Republica Dominicană sunt extrem de dificile, iar concurenții le fac față cu greu. Iar una dintre cele mai mari provocări pentru toți este foamea căreia trebuie să-i facă față. dar pe lângă aceasta mai sunt și probleme legate de igienă sau de necesități fiziologice.

Ce fac concurentele de la Survivor România în „perioada delicată” a lunii

Fosta „războinică” Roxana Ghita, de la Survivor România 2021, a dezvăluit, printre altele, în cadrul unui live pe Instagram ce fac, de fapt, concurentele când sunt la menstruație. Întrebată cum făcea față în acea perioadă a lunii, Roxana a spus fără perdea că toate concurentele Survivor România, odată intrate în competiție și ajunse în junglă, nu mai au același ritm biologic deoarece organismul se dereglează hormonal. Astfel, la unele dintre ele nu se mai pune problema de ciclu.

Cu altă ocazie, foste concurente de la show-uri asemănătoare, precum Exatlon, au spus că organismul se deregla și nu se știa când anume trebuia să le vină menstruația. Totuși, primeau cele necesare sau li se permitea să nu intre pe traseu în cazul în care se simțeau foarte rău.

„În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău”, a spus Diana Senteș.

Au parte de condiții extreme

Mai mult, Roxana a povestit că s-a adaptat foarte bine vieții din jungla dominicana și chiar dacă a suferit de foame și frig nu a avut probleme din acest punct de vedere. Roxana a mai dezvăluit că toți concurenții fac o foame cruntă, însă ea fiind vegană de șapte ani nu a suferit atât de tare după carne sau alte alimente.

Cu toate acestea, fosta „războinică” a spus că cel mai crunt lucru a fost frigul pentru ea. Noaptea era foarte frig și mereu adormea cu picioarele reci deoarece nu suporta șosetele sau adidașii noaptea. În momentul când nu aveau jocuri, Roxana mărturisește ca stăteau în camp și jucau table, făceau focul ori mergeau după lemne.

Iar în loc de toaletă, toată lumea mergea în junglă sau unii după niște stânci pe plaja, a mai declarat Roxana, răspunzând la toate întrebările fanilor în live-ul de pe Instagram.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite