duminică, 3 martie, 2024

Ce ocupație are Daniela Crudu în prezent. “Nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Deși s-a retras de ceva vreme din televiziune, carismatica Daniela Crudu nu o duce rău deloc. Fosta asistentă TV are parte de venituri considerabile și este implicată în mai multe proiecte.

Tânăra s-a remarcat prin rolul său de asistentă TV la mai multe show-uri celebre, dar și prin participarea sa la numeroase show-uri de tip concurs.

Daniela spune că nu își mai găsea locul în televiziune

Fosta asistentă TV a mărturisit că nu își mai găsea locul în televiziune, considerând că a bifat toate show-urile din acest domeniu.

“M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni.

Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a spus Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Ce ocupație are Daniela Crudu în prezent

Deși s-a retras din televiziune, Daniela Crudu a mărturisit că încă păstrează legătura cu foștii săi colegi de emisiune. Bruneta a spus că cel mai des vorbește cu Dan Capatos:

„Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des.”

În prezent, Daniela Crudu este implicată în mai multe proiecte din care câștigă extrem de bine. Cruduța are diferite contracte de imagine și este extrem de activă în mediul online, iar în timpul liber este MC la evenimente. Potrivit cancan.ro, frumoasa brunetă este plătită cu peste 1.000 de euro pe oră ca să fie MC sau să prezinte anumite spectacole.

 “Am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine ”, a adăugat ea.

Daniela Crudu are iubit mai tânăr decât ea

Daniela Crudu a evitat să dea detalii despre tatăl copilului. De un an, fosta asistentă de la „Un show păcătos” trăiește o poveste discretă de dragoste alături de un bărbat mai tânăr decât ea. Iubitul brunetei are 27 de ani și machedon.

Și totuși, chiar dacă există o diferență de 6 ani între ei, vârsta nu a fost un impediment în relația lor. În presă au apărut deja primele imagini cu Daniela Crudu și iubitul ei. Cei doi au fost în mai multe vacanțe însă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

“Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela Crudu despre iubitul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite