duminică, 3 martie, 2024

Ce poreclă i-a pus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătescu, la America Express

Se strâng rândurile la „America Express”. Concurenții au ajuns în ultima țară de pe „Drumul aurului” și au de trecut provocări mari. În competiție au mai rămas puține perechi, iar printre cei care încă rezistă se numără Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cei doi se bucură în continuare de aventură, iar la ultimul careu Doina Todoru a stârnit amuzamentul tuturor. Felul în care aceasta îl alintă pe iubitul ei i-a surprins pe toți.

De ceva timp, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu. Cei doi au decis să plece împreună în aventura „America Express” și nu regretă acest lucru. Echipa lor funcționează perfect, însă atunci când au fost despărțiți lucrurile s-au schimbat. În ultima ediție a emisiunii „America Express”, Irina Fodor a decis să amestece echipele, așa că partenerii s-au despărțit.

Ce poreclă ilară i-a pus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătescu

În lipsa celor dragi, fiecare concurent a trebuit să îi scrie o scrisoare colegului lor. Toate au fost citite de către Irina la careu, iar atunci când a venit rândul scrisorii realizate de Doina Teodoru toată lumea a izbucnit în râs. Se pare că Doina Teodoru obișnuiește să îl alinte pe Cătălin Scărlătescu și îi spune „chifteluță”. Când au auzit asta restul concurenților au explodat și s-au amuzat copios pe această temă.

„Chifteluță! Sau ChefTeluță! Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”,  s-a amuzat Cătălin Bordea.

Cătălin Scărlătescu, scos din sărite la „America Express”

Unii dintre concurenți au păși cu stângul în Columbia. A fost și cazul lui Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a fost scos din sărite de un porc. Concurenții au avut de îndeplinit o misiune destul de grea, ce a implicat fugăritul porcilor, iar Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de a ceda.

„Lechona este o delicatesă columbiană care provine de la porci. Ca să câștigați Lechona, trebuie să îndepliniți niște misiuni legate de porci. Prindeți porcul, apoi duceți-l împreună cu judecătorul la spălător și curățați-l cu apă și săpun, până este perfect curat. La final, trebuie să-l hrăniți. Pentru toți acești pași, urmați-l pe judecător. Când ați terminat misiunea veți primi următorul plic, Vă pup, Țuca”, așa suna misiunea care l-a dus la exasperare pe Cătălin Scărlătescu.

Dacă pentru unii dintre concurenți, proba a fost un moment mai distractiv, pentru alți concurenți sarcina a fost dificilă. De exemplu, Cătălin Scărlătescu s-a arătat înfuriat de faptul că nu putea să prindă animalul. Pe lângă Doina Teodoru, care „complimenta” porcul, Cătălin Scărlătescu a reacționat dur. „Eu nu mai pot cu ăsta! Nu mai pot cu el!”.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite