duminică, 21 iulie, 2024

Ce s-a întâmplat cu Ștefan după ce a plecat în Italia! Familia lui este disperată

Ștefan Alexandru Mădălin este un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat în Italia, cu speranța unei vieți mai bine. Românul s-a angajat în construcții, însă acum situația lui este alarmantă. Familia lui nu mai știe ce s-a întâmplat cu Ștefan după ce a plecat în Italia.

Ce s-a întâmplat cu Ștefan după ce a plecat în Italia!

Ștefan Alexandru Mădălin și-a dorit o situație financiară mai bună și a ales să părăsească țara. Ștefan lucra deja de 4 luni la Torino, în domeniul construcției atunci când ghinionul l-a lovit. Familia lui este disperată și chiar a lansat un apel public prin care a cerut ajutorul oamenilor.

În data de 5 octombrie 2023, românul a intrat în conflict cu doi colegi de apartament. Iar în urma unor discuții mai aprinse, situația s-a agravat și s-a ajuns la violență fizică. Ștefan a fost lovit destul de grav, astfel că a fost transportat de urgență la spital.

Familia nu a știut nici măcar numele unității medicale, unde băiatul a fost internat. În data de 9 octombrie 2023, în jurul orei 14.20, acesta și-a sunat mama și a anunțat-o că a trecut printr-un incident urât. Mai mult, i-a povestit și despre perioada în care a fost internat în spital.

După ultimul apel dintre Ștefan și mama sa, românul a dispărut complet. Nimeni nu mai știe nimic de el. Telefonul mobil este închis, iar pe rețelele de socializare nu a fost sesizată niciun fel de activitate.

Familia tânărului este extrem de îngrijorată pentru că nimeni nu mai știe nimic de el din data de 9 octombrie, atunci când mama sa a purtat ultima conversație cu el. Rudele sunt în stare de șoc și au lansat un apel disperat în spațiul public pentru oamenii care doresc să ofere o mână de ajutor, mai ales românii care se află în Italia.

Băiatul lucra la Torino, astfel că cei care se află în zonă pot să ofere familiei informații. Orice detaliu este important pentru rudele distruse de durere care speră să îl găsească pe Ștefan în viață.

Daniel din Rediu a dispărut fără URMĂ, în timp ce venea de la muncă din Italia. Ireal unde a fost văzut ultima dată, în 20 august 2023

A dispărut în timp ce venea de la muncă din Italia

La finele lunii august 2023, rudele unui român, dispărut fără urmă, au solicitat autorităților să investigheze ce s-a întâmplat cu bărbatul care se întorcea de la muncă din Italia, dar nu a mai ajuns la domiciliul din Neamț.

Nimeni nu mai știe nimic despre Daniel Dogariu, un nemțean în vârstă de 43 de ani din Rediu, care a dispărut acum 17 zile. Dispariția lui a fost semnalată pe 2 septembrie 2023.

Un frate a relatat oamenilor legii că Daniel a fost văzut ultima oară pe 20 august, când cobora dintr-un microbuz, care staționa în Oradea.

Românul dispărut se întorcea din Italia, unde avea un loc de muncă, dar nu a mai ajuns acasă.

În ceea ce-l privește pe Ștefan, despre care familia nu mai știe s-a întâmplat după ce a plecat în Italia, cei care dețin vreo informație despre acesta pot să contacteze familia la următoarele numere de telefon: 0759075159 sau 0754948223.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.