marți, 21 martie, 2023

Ce se întâmplă dacă înfășori picioarele cu foi de varză. Puțină lume știe acest remediu

Publicat:

Un remediu din bătrâni presupune să înfășori picioarele cu foi de varză, acest lucru ajutând la eliberarea corpului de durere. Și aceasta deoarece banala legumă are proprietăți antiinflamatoare și anticancerigene. Nu în ultimul rând, frunzele de varză conţin substanţe care stimulează regenerarea ţesuturilor

Uneori, chiar și cele mai stranii remedii se dovedesc a fi printre cele mai eficiente. Se spune că frunzele de varză absorb aproape toate bolile din organism. Și aceasta deoarece legumele din familia cruciferelor, cum ar fi varza ori broccoli, conțin metionina, un aminoacid esențial necesar în procesul de regenerare și creștere a țesuturilor.

Ce se întâmplă dacă înfășori picioarele cu foi de varză

Durerile de încheieturi afectează din ce în ce mai multe persoane, de toate vârstele. Cauzate de anumite inflamații, aceste dureri sunt uneori extrem de greu de suportat. Foarte multe persoane ajung să ia cu regularitate medicamente împotriva acestor dureri, însă se poate ajunge uneori chiar și la dependențe de calmante. În plus, aceste medicamente pot afecta stomacul în timp, iar efectele secundare nu sunt deloc de ignorat

Din cele mai vechi timpuri, varza este un remediu natural pentru a elibera corpul de durere. Multe persoane care folosesc varza pentru sarmale sau pentru salată nu știu cât de benefică este și pentru a trata anumite probleme de sănătate. Această legumă este bogată în potasiu, vitamina C și K și are proprietăți antiinflamatoare și anticancerigene.

Nu în ultimul rând, varza crudă conţine substanţe care stimulează regenerarea ţesuturilor. Plăgile şi leziunile de la nivelul pielii se vor vindeca mult mai repede dacă aplici un suc format din frunze de varză pe o compresă și o aplici peste zona afectată. Se lasă să acţioneze o oră, după care leziunea este lăsată în aer liber pentru încă o oră. Trebuie reținut că se repetă acest procedeu de 2-3 ori pe zi.

Cum scapi de durere cu ajutorul frunzelor de varză

În cazul în care ne confruntăm cu dureri ale încheieturilor, putem folosi suc de varză crudă, care se aplică pe zona dureroasă. Se pune un tifon deasupra și se lasă să acționeze cel puțin o oră. dacă apelăm la acest remediu seara, se poate lăsa și peste noapte ca să acționeze.

De asemenea, pe timpul verii, se pot folosi direct comprese cu frunze de varză, fără să fie transformată în suc. Pur și simplu le aplicăm peste zona dureroasă, se acoperă cu o compresă și se lasă să acționeze cel puțin o oră. Folosește o frunză proaspătă pentru fiecare utilizare, iar în zilele următoare vei simți o diminuare semnificativă a durerilor.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite