marți, 21 martie, 2023

Ce spune Tudor Chirilă despre operaţia suferită în Germania: „Aproape că mă bucur că am trecut prin asta”

Publicat:

Tudor Chirilă a avut un an foarte aglomerat atât din punct de vedere profesional, având turnee și concerte, cât și din punct de vedere personal, fiind diagnosticat cu un edem pe corzile vocale.

Din fericire, nimic nu a fost grav, artistul a făcut operația în vara aceasta, în Germania și se simte mult mai bine.

Ce spune Tudor Chirilă despre operaţia suferită în Germania

Celebrul artist și-a dorit să facă operația în străinătate, la cel mai bun medic. Voia să aibă siguranța că în urma intervenției totul va reveni la normal.

„Când faci o intervenție chirurgicală, te interesează un chirurg specializat și care operează doar un anumit tip de afecțiune (în cazul meu, chist ori polip) sau, oricum, un chirurg care face doar laringe. Dacă omul ăla face 1000 de operații pe an, e bine. Apoi, ține și de tehnologia cu care poate lucra. Centrul din Hamburg, face doar intervenții pentru profesioniști vocali și au o echipă de terapie vocală formată din terapeut, osteopat și logoped – pentru alte cazuri.”, a mărturisit Tudor Chirilă, pentru Revista VIVA!.

De asemenea, în centrul unde a fost supus intervenției chirurgicale, a avut ocazia să cunoască un terapeut vocal cu care a început să lucreze post-operator.

„Pentru mine, lucrul cu Jale Papila, care este și cântăreață de operă, a fost o experiență extraordinară, formatoare aș zice. Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să cunosc această metodă, dar, mai ales, preocuparea unui om de a oferi încredere, suport psihologic și o stare permanentă de bine pacientului său. Un om care își îndrumă pacientul nu spre dependența de serviciile lui, ci spre o independență garantată de înțelegerea aplicării metodei de pregătire vocală. Am un nou prieten.”, a mai spus artistul.

Ce spune artistul despre parcursul carierei sale

Tudor Chirilă a reușit să realizeze foarte multe de-a lungul carierei sale. Artistul s-a bucurat de un real succes, însă este de părere că s-a stresat foarte mult. De asemenea este convins că dacă era mai liniștit, ajungea în același punct al vieții în care este și acum, dar era mult mai relaxat.

„I-aș spune să aibă mai multă răbdare, să nu se mai agite atât de tare, pentru că tot acolo va ajunge, dar dacă se agită mai puțin va ajunge la destinație mai relaxat. Să te agiți mai puțin nu înseamnă să muncești mai puțin, ci înseamnă să te stresezi mai puțin.”, a mărturisit Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă, declarație pentru Iulia Mîzgan

Cântărețul a avut mai multe iubite, inclusiv unele celebre, dar s-a făcut „băiat de casă” după ce a început o relație cu Iulia Mîzgan, cea care i-a dăruit doi copii. Au trecut deja 10 ani de când se iubesc, iar acum cei doi se află la Hamburg, unde juratul de la Pro TV își tratează problemele cu vocea.

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă își sunt alături reciproc atât la bine, cât și la greu. La începutul lunii septembrie, cântărețul s-a operat la Hamburg, în Germania, după ce a fost diagnosticat cu edem pe una dintre corzile vocale, informează lpf.

Acum a venit alături de iubita lui în același oraș, pentru un control. A postat o fotografie cu Iulia Mîzgan, pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj care i-a cucerit pe fani. De asemenea, Tudor Chirilă a profitat de ocazie pentru a face reclamă și magazinului online de jucării, afacerea familiei, de care se ocupă în totalitate parteneră lui de viață: „Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă în Hamburg. Check her toyshop (intrați pe magazinul ei de jucării)’.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite