luni, 24 iunie, 2024

Cine este Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii. ,,Ești o fire foarte interesantă…”

Multă lume este dornică să afle cine este Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii. Bărbatul le-a impresionat pe fete după ce le-a oferit câte un trandafir și le-a adresat complimente. La rândul lor, acestea au avut doar cuvinte de laudă pentru el, iar Bianca nu s-a putut abține să facă o remarcă îndrăzneață. Iată cum a fost primit noul concurent în faimosul show matrimonial.

Cine este Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii

Claudiu este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii și a avut parte de o primire pe măsură. Bărbatul le-a cucerit pe fete din prima cu un buchet de trandafiri, însă băieții nu s-au abținut să facă glume pe seama acestuia.

Robert este tachinat de Laurențiu, care insinuează că Mihaela este atrasă de noul concurent.

,,A ta este topită după el, eu văd clar, încearcă să-și mascheze sentimentele.”, spune Laurențiu despre Mihaela, iubita lui Robert.

Robert încearcă și el să facă față glumelor băieților și a declarat amuzat că iubita sa ,,e moartă după el, s-a îndrăgostit la prima vedere.”

Ce spune Bianca despre noul concurent

Bianca este fascinată de noul concurent din Casa Iubirii, Claudiu. Aceasta l-a asaltat pe bărbat cu complimente.

,,Ești o fire foarte interesantă. Nu am mai văzut așa ceva pe-aici. E ceva nou.”, a declarat Bianca.

Radu ș Laurențiu s-au amuzat copios pe seama reacției Biancăi și sunt de părere că cei doi vor avea o relație.

,,Ce crezi, îl face Bianca să plece de-a bușilea?”, îl întreabă Radu pe Laurențiu.

„Sunt curios.”, răspunde Laurențiu amuzat.

Rămâne de văut cum se va descurca noul concurent în celebrul show matrimonial. Claudiu are 22 de ani și este originar din Bârlad. Acesta a venit la emisiune pentru a-și întâlni jumătatea. Claudiu a dezvăluit în Casa Iubirii cum ar trebui să fie viitoarea parteneră de viață și ce calități apreciază la o femeie.

„Sincer, mi-ar plăcea să fie cât de cât atrasă de sport, de ținută ei fizică! Să nu fie delăsătoare! Să se uite în oglindă și să îi placă ce vede și chiar mai mult decât atât să aibă ambiții în ceea ce privește aspectul ei fizic!”, a spus Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii.

În ultima perioadă, în Casa Iubirii au fost numeroase conflicte între concurenți. O veste tristă a venit recent și din partea a doi foști concurenți, Sorin și Nicoleta, care s-au despărțit și au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„N-o mai lungim mult, vă pup din tot sufletul! Tu (n. r. Nicoleta) mai stai dacă vrei, eu nu mai stau că trebuie să îmi fag băgăjelul. Asta este! Sper să apreciați și ne auzim când vom mai intra pe live.”, a spus Sorin în cadrul live-ului de pe rețelele de socialiazare.

„N-o să mai am curaj!”, a completat Nicoleta, vizibil emoționată și tristă.

„Ei, n-o să mai ai curaj. Ți-am zis eu, fii mai strong că în viața asta oricine o să aibă ocazia o să vrea să te calce în picioare. Trebuie să fii mai strong!”, a mai adăugat Sorin.

Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii, le-a impresionat pe fete cu un buchet de trandafiri, însă băieții au făcut glume pe seama acestuia. Mulți sunt de părere că relațiile din Casa Iubirii se vor destrăma din cauza noului concurent. Rămâne de văzut cu cine va forma Claudiu un cuplu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite