joi, 18 aprilie, 2024

Comentarii savuroase la clipul în care Petre Daea a adormit: Vând cafea!

Internauții au reacționat în număr foarte mare la clipul postat pe rețelele de socializare care l-ar surprinde pe Ministrul Agriculturii, Petre Daea, dormind.

Vă aducem aminte faptul că săptămâna trecută, în timpul unei intervenții la Antena 3, Petre Daea ar fi fost surprins dormind în momentul în care jurnaliștii l-au sunat să îl întrebe câteva lucruri.

Ce spune internauții despre faptul că Petre Daea doarme

Internauții au reacționat prompt la clipul care l-ar prezenta pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, dormind. Aceștia s-au bătut în declarații care mai de care comice. Un internaut se întreabă retoric că ministrul spunea că nu doarme nici noaptea. Un altul consideră că ar trebui ca pe funcții de acest fel să fie puși tineri care să aducă un aport, nicidecum ”toți securiștii.”. Redăm câteva dintre sutele de comentarii publicate pe rețeaua TikTok:

Obișnuit cu somnul în Parlament ????

Nu mai dormise de 2 ore, era obosit

Și dacă îl mai suna din nou dădea respins la apel crezând că este alarmă de dimineața ????????????????

Ooops, dacă mânca cereale proteice fără zahăr.. acum sigur avea energie????

Somn ușor și vise plăcute

aşa ministru nu poate să stea treaz 10 minunte dar cu lucrează săraci parlamentari 3 zile pe săptămână

cine era????ministrul somnului????????????????????

Are șanse la alegerile din state (aluzie la președintele Joe Biden care a fost surprins de mai multe ori dormind la diverse evenimente)

Şi au refăcut legătura ? Au reuşit să-l trezească ?

Moş Crăciun și prietenii săi????

În Vestul Sălbatic nu poți să te plictisești ????????????

Noi chiar suntem speciali ca nație.. Unde mai poți vedea aşa ceva? Welcome to România ????????????

E omul la servici ce vrei să facă .

Ce spune ministrul Petre Daea despre faptul că ar fi dormit

În schimb, ministrul Petre Daea se apără şi explică faptul că nu a adormit. Acesta a punctat că el nu doarme nici noaptea, dapoi ziua. Iniţial, ministrul nu a dorit să comenteze subiectul

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a fost prima reacție a lui Petre Daea.

Ministrul consideră că în primul apel telefonic nu se afla el. Daea crede că jurnaliștii au format inițial un număr de telefon greșit:

„Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama”.

Trebuie menționat faptul că nu este prima oară când internauții reacționează la postările ministrului Petre Daea. În trecut, ministrul a ajuns celebru după mai multe declarații sau întâmplări. De exemplu, clipul video cu el în care vorbea despre cormorani a ajuns viral pe rețelele de socializare.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite