vineri, 12 aprilie, 2024

Corina Caciuc, răsfăț oferit de Laurențiu Reghecampf. Unde au plecat îndrăgostiții după Crăciun

Laurențiu Reghecampf își răsfață iubita zilnic, dar acum i-a oferit acesteia un cadou mai impresionant. Antrenorul le-a arătat fanilor săi unde a ales să își ducă partenera.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au petrecut Crăciunul în România, dar acum au ales să plece să se relaxeze departe de frigul din țară.

Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a plecat cu iubita sa să se distreze într-un loc călduros, cu soare și piscină.

Antrenorul nu a dezvăluit locația, însă a postat o fotografie din locul unde aceștia își fac de cap. Se pare că Reghe și Corina se bucură se soare, palmieri și piscină.

Laurențiu Reghecampf, cadou de 2.000 de euro pentru Corina Caciuc de Crăciun

În ziua de Crăciun, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie lângă brad alături de Corina și fiul lor, Liam, dar ceea ce a atras atenția fanilor a fost ținuta provocatoare purtată de  antrenorului.

Corina Caciuc a purtat o rochie scurtă, în culorile specifice Crăciunului, iar în picioare a avut cizme albe, lungi. Aspectul fizic de invidiat al Corinei a generat o mulțime de comentarii la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

Conform playsport.ro, rochia sexy purtată de Corina Caciuc în fotografie a fost primită de la Laurențiu Reghecampf. Este un obiect vestimentar care aparține unui brand cunoscut, fiind evaluată la 2.000 de euro.

„Crăciun fericit!”, a scris Reghecampf, alături de „tabloul” de Crăciun cu Corina și Liam, pe contul de Instagram.

Fanii celor doi au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

„Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Laurențiu Reghecampf Junior, abandonat de tatăl său după divorț? „Nu m-a mai contactat!”

Laurențiu Reghecampf nu a mai vorbit cu fiul său, Bebeto, după ce s-a mutat de acasă. La sfârșitul lunii noiembrie, adolescentul a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj dur la adresa tatălui său, reproșându-i că se dezice de obligațiile părintești. La scurt timp, textul a fost șters de pe rețelele de socializare. Într-un interviu recent, Bebeto a susținut că nu a mai fost contactat de tatăl său.

„Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contactat! Nici eu pe el!”, a declarat Bebeto pentru Playtech.

În eventualitatea unei întâlniri față-n față, Bebeto a mărturisit că nu știe ce reacție ar avea față de tatăl lui.

„Nu știu! Probabil îl voi ignora”, a mai spus juniorul.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite