joi, 23 mai, 2024

Crina Abrudan a ajuns de nerecunoscut după ce s-a retras din televiziune. Fosta prezentatoare a dat lovitura în afaceri

Crina Abrudan a ajuns de nerecunoscut după ce s-a retras din televiziune. De câțiva ani fosta prezentatoare de știri sportive a renunțat la cariera sa pentru a se dedica familiei și proiectelor sale. Vedeta s-a reinventat pe plan profesional și nu regretă că apare rar în lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare a dat lovitura în afaceri și se bucură de un succes impresionant.

Crina Abrudan a ajuns de nerecunoscut după ce s-a retras din televiziune

Crina Abrudan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a făcut furori pe vremea când a prezentat știrile sportive la Antena 1 și a atras multe priviri cu aparițiile sale îndrăznețe. Crina Abrudan are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. De câțiva ani, aceasta s-a retras din televiziune și a decis să se reinventeze pe plan profesional.

Fosta știristă nu mai pozează nud și este atentă la fiecare apariție în spațiul public. Mai mult, Crina Abrudan se află într-o formă fizică de invidiat și a trecut prin transformări fizice inedite. Vedeta arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Aceasta și-a schimbat stilul de viață și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să arate atât de bine.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate. Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Pentru corp merg frecvent la o clinică din Bucureşti pentru un tratament care preîntâmpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie. (…)

Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului.”, a precizat vedeta tv.

În prezent, Crina Abrudan apare rar la evenimentele mondene, dar își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Fosta prezentatoare nu regretă că s-a retras din lumina reflectoarelor și se dedică afacerii sale de succes care îi aduce venituri considerabile. Și colega ei de breaslă, Cristina Dochianu, a renunțat la cariera în televiziune de dragul soțului și copiilor ei, de care este tare mândră. Vedeta face furori pe Instagram cu fotografiile sale provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cu ce se ocupă în prezent fosta prezentatoare de știri

De când nu mai apare în lumina reflectoarelor, Crina Abrudan se dedică afacerii sale de succes. Știrista a cumpărat un spațiu într-un complex rezidențial pe care l-a transformat ulterior într-un loc de joacă pentru copii. Spațiul poartă numele cățelușei sale, Lana, pe care vedeta o iubește enorm.

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!”, a declarat fosta prezentatoare tv.

Dincolo de realizările profesionale, Crina Abrudan a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta are un trecut amoros controversat și a fost la un pas să se despartă de soțul ei. Crina Abrudan și Gabi Popescu au reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu, iar în prezent radiază de fericire împreună.

Crina Abrudan nu regretă că s-a retras din televiziune și se bucură de succes în afaceri. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite