joi, 23 mai, 2024

Cristiano Ronaldo are o înțelegere ciudată cu angajații săi: Timp de 70 de ani de la moartea lui nu au voie să facă asta!

Jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo are o înțelegere ciudată cu angajații săi. Numărul persoanelor din jurul fotbalistului este atât de mare încât au ocupat recent un total de 17 camere la Hotelul Four Seasons din Riad, Arabia Saudită, până la mutarea într-un complex exclusiv de lux. Jucătorul portughez, care are un anturaj uriaș, inclusiv familie, prieteni și securitate, a încheiat cu angajații săi un acord de confidențialitate pe 70 de ani. Potrivit acestuia, anagajații nu au voie în această perioadă să divulge nimic despre viața lui privată.

Cristiano Ronaldo are o înțelegere ciudată cu angajații săi: Acord de confidențialitate

Ștarul portughez Cristiano Ronaldo le-a cerut tuturor angajaților săi să semneze un acord pentru a nu-și dezvălui secretele, inclusiv dezvăluiri legate de viața sa privată, până la 70 de ani de la moartea acestuia.

Acordul prevedea că Ronaldo, care este foarte atent la tot ce ține de viața lui personală, și-a obligat angajații să nu dezvăluie ceea ce știau, fie presei sau apropiaților lor.

„Mai devreme sau mai târziu, Cristiano se va bucura de pensionare, iar viața sa va fi în țara natală, Portugalia, în conacul său din Quinta da Marinha. Acolo va avea angajați potriviți pentru a răspunde nevoilor soției și copiilor săi, cu salarii lunare foarte mari, dar cu condiția de confidențialitate pe care vor fi obligați să o respecte”, a declarat un apropiat al jucătorul portughez .

Potrivit contractului pe care angajații îl semnează cu starul portughez, acesta conține și un acord de confidențialitate pe 70 de ani.

„Nimic despre viața privată a lui Cristiano nu poate fi divulgat până la 70 de ani de la moartea jucătorului sau a ultimei rude ale acestuia”, se arată în acordul de confidențialitate.

Apropiați ai lui Cristiano susțin că această clauză se aplică și celor cinci copii ai săi, Cristiano Jr, gemenii Eva și Mateo, Alana Martina și Bella, precum și mamei primului său născut, a cărui identitate este încă nedezvăluită. Eva și Mateo s-au născut ambii din mame surogat, în timp ce partenera Georgina Rodriguez i-a adus pe lume atât pe Alana Martina, cât și pe Bella, băiețelul Angel murind, din păcate, la naștere în aprilie anul trecut.

Se chinuie să-și găsească un bucătar personal

Ronaldo, care acum câștigă 175 de milioane de lire sterline pe an cu Al Nassr, s-a chinuit în ultimul timp să angajeze un nou angajat.

Fotbalistul și partenera sa, Georgina Rodriguez, se pare că se chinuie să se asocieze de un bucătar personal. Aceștia caută un bucătar personal care să gătească delicatese portugheze delicioase și chiar bucătării internaționale precum sushi. Pentru aceasta, oferă un salariu de 4.500 de lire sterline pe lună. Felul preferat al lui Cristiano Ronaldo este o delicatesă portugheză numită Bacalhau à Brás. Acesta este un fel de mâncare simplu, dar evidențiază aromele clasice portugheze. Bacalhau à Brás este făcut din pește de cod mărunțit și cartofi pai. Este asezonat cu măsline, ceapă, pătrunjel și chiar ouă.

Cristiano Ronaldo, căruia îi place să aibă o dietă echilibrată cu legume proaspete, fructe, carne, ouă și fructe de mare, are o înțelegere ciudată cu angajații săi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite