miercuri, 17 aprilie, 2024

Cum a slăbit Bianca Rus 70 kilograme. Ce probleme de sănătate a avut artista

Bianca Rus a reușit să impresioneze prin transformarea sa după ce a slăbit 70 de kilograme. Cu toate că a ajuns într-o formă de invidiat, artista a avut și o serie de probleme de sănătate din această cauză. Cântăreață ajunsese să aibă o greutate prea mică pentru înălțimea și vârstă ei.

Din această cauză a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor

Cum a slăbit Bianca Rus 70 kilograme

În anul 2018, artista și-a dorit o transformare radicală și, astfel, a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Rezultatele au apărut imediat și, nu după mult timp, a ajuns să fie o adevărată bombă sexy. Faptul că la un moment dat a ajuns să fie mult prea slabă pentru înălțimea și vârstă ei i-a dat multe bătăi de cap.

Cântăreața ajunsese să își piardă pofta de mâncare și apela mai tot timpul la perfuzii. Bianca avea 50 de kilograme, o greutate nerecomandată la înălțimea și anii ei. La acel moment medicii au înștiințat-o de faptul că este subponderală și i-au cerut să înceapă urgent o dietă de îngrășare. Programul ei haotic i-a provocat atunci și o anemie severă.

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus în 2021, pentru Click.ro.

Pe cine iubește Bianca Rus

Cântăreața spera că în acest an să își găsească bărbatul vieții, în vacanța pe care a avut-o în Grecia. Din nefericire, de curând Bianca a dezvăluit că este tot o femeie singură.

„Fac de la foarte bine în sus. Ultima dată când am vorbit cu voi, eram pe punctul de a pleca să mă îndrăgostesc de cineva și sunt singură. Nu am reușit. Sunt la o vârstă critică, la care nu știu dacă o să mă mai îndrăgostesc vreodată de cineva. Pretențiile cresc, odată cu trecerea timpului, pentru că așa am fost obișnuită. Dacă acasă avem candelabre mari, am nevoie de candelabre mari. Dacă îmi dai marea, vreau oceanul”, a declarat Bia Rus pentru wowbiz.ro

Atunci când va fi momentul potrivit pentru o nouă relație, deja știe ce criterii trebuie neapărat să respecte iubitul ei.

„Vreau să fie bogat. Să vină ăla bogatul la mine și poate o să mă îndrăgostesc încă o dată”, a mai mărturisit Bianca Rus.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.