joi, 23 mai, 2024

Cum l-a cunoscut actrița Ecaterina Ladin pe soțul ei. ,,El era șeful meu, i-am fost angajată o vară…”

Puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut actrița Ecaterina Ladin pe soțul ei. Cei doi au o căsnicie fericită de mulți ani și formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Ecaterina Ladin are o carieră de succes și cucerește publicul cu personajele sale savuroase. Dincolo de lumina reflectoarelor, actrița are o familie frumoasă de care este tare mândră și este discretă când vine vorba de soțul ei și de cei doi copii. Iată ce spune vedeta despre provocările din viața de familie.

Cum l-a cunoscut actrița Ecaterina Ladin pe soțul ei

Ecaterina Ladin este cunoscută de public cu personajul Dalida din serialul ,,Las Fierbinți.” Aceasta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și este extrem de apreciată. Artista are o carieră impresionantă și se declară o femeie împlinită pe plan profesional. Dincolo de succesul în carieră, Ecaterina Ladin se mândrește cu familia sa frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Actrița este căsătorită de mulți ani cu un prosper om de afaceri și are doi copii superbi, pe Marcu și Petru. Vedeta are doar cuvintă de laudă pentru partenerul ei de viață care o răsfață ori de câte ori are ocazia și îi este alături în cele mai grele momente. Recent, Ecaterina Ladin a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit inima, precizând cine a făcut primul pas în relație.

,,Soțul meu a fost, prima dată, șeful meu. L-am cunoscut într-un club de la mare, unde eu m-am angajat. Nu știu dacă a fost o chimie de la început, că aveam foarte mult de lucru, mai ales că munceam noaptea și ziua mai mult se dormea. M-a scos la film, însă, abia toamna, când contractul meu încetase. Deci, nu a ieșit cu angajata în oraș. (…)

Laurențiu este un bărbat tradițional, din multe puncte de vedere. Venim din aceeași generație, oarecum, și ne înțelegem foarte bine. Faptul că nu a grăbit pașii spre o relație, că a avut răbdare, că a știut cum să mă asculte, să mă simtă. M-a completat, întotdeauna.”, a declarat actrița din serialul ,,Las Fierbinți.”

În prezent, Ecaterina Ladin se dedică familiei sale de care este tare mândră și se bucură de succes în carieră. Artista reușește de minune să îmbine profesia cu viața privată și radiază de fericire. În ultima vreme, vedeta trecut prin transformări fizice spectaculoase, spre încântarea fanilor ei.

Ce spune vedeta despre provocările din viața de familie

Ecaterina Ladin a încercat mereu să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Dincolo de celebritate, aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și soție. Actrița a mărturisit că a avut parte de multe provocări și momente grele în mariajul său, însă a reușit de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile împreună cu partenerul ei de viață. Artista a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei, dar și cum a fost cererea în căsătorie.

,,Momentul cererii în căsătorie este desprins din cele mai frumoase povești. Laur m-a cerut în căsătorie în seara de Crăciun, la masa cu familia, în genunchi, ca în cele mai romantice filme. Cred că am meritat asta și, drept dovadă, îi mulțumesc, în diverse forme, în fiecare zi. (…) De când ne-am cunoscut, viața noastră a fost într-o continuă schimbare. Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu ne-am simțit departe sufletește. Bineînțeles că totul s-a transformat, atunci când au apărut copiii în viața noastră, dar, pentru că iubirea noastră chiar este una sinceră și curată, ne-am mobilizat pentru a ne duce, în continuare, proiectele profesionale și, clar, pentru a dezvolta, cel mai frumos proiect al nostru – familia.”, a declarat vedeta.

Ecaterina Ladin are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită pe plan personal. Actrița are doi copii superbi și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite