joi, 23 mai, 2024

Decizie ciudată a unei mame! A turnat oala de spaghete direct pe masă – FOTO

O mamă a doi copii a reușit să-și surprindă micuții cu decizia sa. Aceasta a turnat oala de spaghete direct pe fața de masă. Copiii au fost uimiți de decizia mamei lor de a lua o cină neobișnuită. Femeia a postat pe o rețea de socializare poze cu cina nonconformistă, iar reacțiile pe rețelele sociale au fost împărțite. Mulți nu au apreciat gestul femeii.

doi copii la masa

A turnat oala de spaghete direct pe masă

Hannah Levine, o englezoiacă în vârstă de 30 de ani, din localitatea Dunmow, Essex, a reușit să-și surprindă copiii cu decizia sa. Aceasta le-a oferit o cină diferită. Femeia a refuzat să mai spele vasele și a turnat oala de spaghete direct pe masă. Totul a fost filmat de tatăl celor 2 copii.

Copiii femeii, Willow, în vârstă de 10 ani, și Oakley, în vârstă de 5 ani, au crezut inițial că mama lor a pățit ceva atunci când a aruncat o grămadă de spaghete pe masa din sufragerie. Aceștia și-au revenit rapid, bucuroși că vor scăpa de spălatul vaselor după ce mănâncă.

Femeia a explicat pe pagina ei de pe o rețea de socializare că nu a făcut altceva decât să respecte dorința soțului care i-a cerut să „arunce cina pe masă” mai repede.

Femeia a pus spaghetele și sosul bolognese pe mijlocul feței de masă și a lăsat farfuriile într-un dulap.

Fiica ei, Willow, a întrebat-o „Ce faci?”, în timp ce fratele ei mai mic se uita la grămada de mâncare din fața lui.

În timp ce Hannah a adăugat peste spaghete și niște brânză, copiii nu și-au putut stăpâni entuziasmul față de scenele care aveau loc în fața lor.

După clipele de uluială, urmate de cele de entuziasm, după ce le-a dat cuțite și furculițe copiilor, aceștia au început să mănânce cu mâinile.

La masa ciudat pusă s-au alăturat și cei trei câini Yorkshire Terrieri ai familiei, care s-au urcat și ei pe masă.

femeie care toarna oala cu mancare pe masa

O glumă gustată de copii

Pregătirea mesei nu a costat mai mult de 10 lire sterline, după cum povestește Hannah, iar curățatul a durat doar 30 de secunde.

„A fost o glumă, într-adevăr. I-am spus soțului meu că cina este gata și el a spus «arunc-o pe masă și voi fi acolo într-un minut». Așa că am făcut-o! Le-a plăcut foarte mult copiilor mei și, în cele din urmă, au renunțat la tacâmuri și și-au folosit doar mâinile ca să mănânce. Când am turnat prima dată spaghetele pe masă, erau de genul «mamă, ce faci?». Când am pus sosul pe masă, cred că fiica mea a crezut că am o criză. Fiul meu se întreba de ce nu erau farfurii”, a declarat Hannah.

Reacțiile internauților la imaginile postate de femeie au fost împărțite.

În timp ce unii au spus că pare „distractiv”, alții au spus că nu vor încerca ei înșiși „din cauza mizeriei”.

Dar Hannah a insistat că este ușor de curățat, deși a spus că nu o va mai face.

„E hilar. Ce fețe au făcut cei mici! Nu sunt sigur ce vei face la desert”, a comentat un amic al familiei.

doi copii la masa si doi caini

Un alt internaut a apreciat creativitatea femeii.

„Ai reușit să le faci ziua extraordinară! Cred că e o modalitate grozavă de a economisi timp cu spălatul vaselor”, a menționat .

Nu toți comentatorii de pe rețelele sociale au apreciat gestul neconformist al mămicii. Unii au invocat modul în care femeia își educă copiii, în timp ce alții au insistat pe riscurile de îmbolnăvire.

Mai ales că toți cei trei căței ai familiei au luat cu asalt uriașa porție de spaghete cu sos.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite