Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, este mai fericit ca oricând. Soția artistului este însărcinată

Publicat:

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, este mai fericit ca oricând. Faimosul cântăreț și partenera lui de viață vor deveni în curând părinți pentru prima dată. Juratul de la Vocea României are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Denis Roabeș este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Acesta are o căsnicie fericită alături de Bianca, femeia care i-a cucerit inima și care îi va dărui un copil. Soția artistului este însărcinată și a fost surprinsă recent în spațiul public cu burtica la vedere, spre încântarea fanilor.

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, este mai fericit ca oricând

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiși din România. Cântărețul cucerește publicul autohton cu vocea sa și piesele deosebite. Artistul se mândrește cu o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denis Roabeș se declară un bărbat împlinit și în viața privată.

Solistul trupei The Motans și soția lui, Bianca, vor deveni în curând părinți. Cei doi au fost surprinși recent în spațiul public, iar fanii au putut observa că partenera cântărețului este însărcinată. Fotografiile au circulat imediat în mediul online, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Cei doi nu au dorit să vorbească deocamdată despre frumosul moment din viața lor, dar sunt nerăbdători să își țină bebelușul în brațe.

Celebrul cântăreț are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și îi va dărui un copil. Cei doi s-au cunoscut la un concert de-al artistului, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.”, a declarat artistul.

Ce spune artistul despre soția sa

Denis Roabeș se mândrește cu soția sa, pe care o ține departe de ochii curioșilor. Artistul este extrem de discret cu viața personală și preferă să își trăiască povestea de dragoste în liniște. Solistul trupei The Motans va deveni tată pentru prima oară și radiază de fericire. Cântărețul este împlinit pe plan profesional și personal și se bucură din plin de viața de familie.

Denis Roabeș a mărturisit recent că soția sa îl inspiră mereu, iar majoritatea pieselor sale de dragoste sunt izvorâte din propria poveste de iubire.

,,Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect. (…) Nu cred că avem un stil anume de a petrece timpul împreună. Cuvântul-cheie este „împreună”, putem petrece timpul liber în cele mai diverse moduri, atât timp cât noi suntem bine. Când suntem noi doi, nu prea mai contează nimic, pentru că deja plecăm din punctul în care suntem fericiți.”, a precizat acesta.

Denis Roabeș va deveni tată pentru prima oară și radiază de fericire. Faimosul artist se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, iar pe plan profesional se bucură de succes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite