vineri, 14 iunie, 2024

Descoperirea de sub podeaua casei care a îngrozit internetul. Misterul a fost deslușit cu ajutorul experților

O femeie a trecut prin șocul vieții ei, după ce, curioasă fiind, a decis să arunce o privire sub scândurile podelei din propria casă. După ce le-a ridicat, aceasta a fost pusă față în față cu o descoperire uluitoare, care a provocat un val de teroare printre utilizatorii rețelelor de socializare. Descoperirea de sub podeaua casei din Australia a fost făcută chiar la domiciliul femeii, unde aceasta a dat peste ceea ce părea a fi un întreg univers de pânze negre, împrăștiate pe toată suprafața podelei.

Descoperirea de sub podeaua casei a creat mare vâlvă printre internauți

Majoritatea dintre noi nu ne gândim deloc la ceea ce se află sub podelele caselor noastre. Fie că această idee nu-ți trece niciodată prin minte, fie că nu vrei să te gândești la asta pentru că nu dorești să știi ce grozăvii se ascund sub picioarele tale, următoarea descoperire, din fericire, nu este ceva cu care mulți dintre noi ne confruntăm. Dar o persoană din Australia a îndrăznit să dea piept cu un adevăr pe care mulți preferă să îl ignore, iar apoi a împărtășit imaginile de coșmar cu ceea ce a descoperit sub podeaua casei sale. Femeia care a preferat să posteze în mediul online sub anonimat, a ridicat scândurile parchetului din casă după ce a observat că acestea s-au umezit, deoarece dorea să afle care era cauza umidității, însă ceea ce a descoperit i-a întrecut orice așteptare.

Șocată de această descoperire înspăimântătoare, femeia a împărtășit imaginile pe Facebook, rugându-și prietenii virtuali să-i ofere indicii cu privire la natura ciudată a acestui model misterios. În scurt timp, comentariile au început să curgă, iar unii au făcut imediat conexiuni cu lumea înfricoșătoare a serialului de groază „Stranger Things”, asociind rețeaua misterioasă de pânze de pe podea cu temutul „Upside Down”.

Încercând să dezlege misterul, “detectivii” de pe internet au speculat asupra posibilelor explicații, de la miceliu (o rețea de filamente subpământene, subțiri și ramificate care alcătuiește aparatul vegetativ al majorității ciupercilor), mucegai și până la rădăcini de copac sau chiar ceva cu totul neobișnuit. Un utilizator, cuprins de teamă, a mărturisit că a fost acaparat de teroare la vederea imaginilor.

Experții nu au căzut întru totul de acord

În ciuda eforturilor experților de a identifica substanța misterioasă, răspunsurile au fost contradictorii și lipsite de claritate. Un expert de la erbariul de stat din Brisbane a recunoscut că este un fenomen nou pentru el, excluzând posibilitatea ca aceasta să fie o formă tradițională de mucegai. Un alt specialist, Elizabeth Aitken, profesor în patologie vegetală la Universitatea din Queensland, a sugerat că ar putea fi vorba despre cordoanele micele ale unor fungi care s-au dezvoltat pe lemnul putred.

În ciuda confuziei și a terorii inițiale, Dr. Heike Neumeister-Kemp, Micolog Principal și Director General al Mycolab, a venit cu o explicație mai liniștitoare. Conform acestuia, este vorba despre miceliu, cel mai probabil provenind de la ciuperciler bazidiomicete. Acesta a explicat că aceste ciuperci nu sunt periculoase și că, în cele din urmă, ar putea da naștere unor bureți sau unei ciuperci inofensive. În pofida aparențelor înspăimântătoare, se pare că acest episod a fost o întâmplare neobișnuită, dar locuitoarea din Australia poate privi cu mai puțină îngrijorare către viitorul podelei sale după toate aceste explicații vizavi de descoperirea de sub podeaua casei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.