joi, 23 mai, 2024

Detalii cutremurătoare ies la iveală la câteva zile după înmormântarea actriței Natașa Raab. ,,În ultima clipă a vieții…”

Detalii cutremurătoare ies la iveală la câteva zile după înmormântarea actriței Natașa Raab. Marea artistă a fost condusă pe ultimul drum pe 25 octombrie, iar la slujba de înmormântare au participat câțiva prieteni apropiați. Puțini sunt cei care știu ce drame a ascuns Natașa Raab de ochii publicului și de ce nu a avut copii.

Detalii cutremurătoare ies la iveală la câteva zile după înmormântarea actriței Natașa Raab

Natașa Raab a fost una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din România. Artista a avut o carieră impresionantă și a cucerit publicul cu rolurile sale memorabile. Dincolo de realizările deosebite în carieră, Natașa Raab a avut parte de multe suferințe în viața privată.

Aceasta și-a pierdut soțul din cauza unei boli necruțătoare, iar la scurt timp după decesul partenerului ei, actrița s-a îmbolnăvit. Natașa Raab a fost diagnosticată de către medici cu Parkinson, iar boala i-a afectat memoria, iar în ultima perioada era imobilizată la pat. Cea care a avut grijă de actriță până în ultima clipă de viață a fost prietena sa, Victoria Velea.

,,Natașa a murit în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât „Vreau apă!”. Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic.

Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui. Ea mă alinta „mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea.”, a spus Victoria Velea.

Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă un gol imens în teatrul românesc.

De ce nu a avut artista copii

Natașa Raab nu a putut avea copii dintr-un motiv dureros. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer de col uterin la câțiva ani după căsătorie. Faptul că nu a devenit mamă a afectat-o enorm pe îndrăgita actriță, însă a avut parte de susținerea soțului ei.

,,Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase.”, povestea actrița.

Artista a suferit enorm după decesul soțului ei, Val Guțul, cu care a format o familie timp de 38 de ani. Bărbatul a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, iar la scurt timp Natașa Raab s-a îmbolnăvit.

Îndrăgita actriță Natașa Raab a avut parte de multe suferințe în viața privată. Artista nu a putut avea copii, și-a pierdut soțul apoi boala cu care a fost diagnosticată a chinuit-o ani la rând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.