Dezvăluire neașteptată despre Nosfe, la aproape două luni de la moartea artistului

Data de 16 octombrie a fost una dintre cele mai nefaste pentru fanii trupei Șatra Benz. După un concert, Nosfe a plecat acasă pentru că se simțea rău, dar și-a găsit sfârșitul, la scurt timp după aceea. Artistul avea doar 37 de ani, era tatăl unei superbe fetițe și avea o soție iubitoare, Mădălina Crețan.

După moartea celui care i-a fost soț și prieten, Mădălina Crețan a căutat în telefonul lui Nosfe pentru a găsi un indiciu, moartea lui fiind atât de neașteptată.

Dezvăluire neașteptată despre Nosfe

Mădălina a găsit ce își scria trapperul în notițe, apoi i-a povestit lui Lu-K Beats.

„Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe». (…) El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus Lu-K Beats.

Potrivit colegului de trupă al lui Nosfe, artistul trecea printr-o perioadă dificilă. Încerca să se împartă între carieră și timp liber, familie și reușită. Trecuse, de asemenea, printr-o problemă financiară, pe care a reușit să o scoată la capăt.

„Era fericit pentru că avea o familie incredibilă. Avea o conexiune atât de specială cu soția lui și fetița. Provenind dintr-o familie mai disfuncțională, și-a dorit să fie un soț și un tată model. Era foarte afectat că nu i se întâmplă ce ar fi trebuit să se întâmple (pe plan profesional, n.r.). Erau niște probleme cu banii și automat te roade treaba că nu poți să ții pasul cum ai vrea tu. Dar s-a rezolvat cu totul, acum totul e ok”, a mai spus prietenul lui Nosfe, la ProFM.

Soția cântărețului Nosfe, umilită după moartea artistului

Tânăra a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina Creţa , soția lui Nosfe.

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. După nenumărate speculații, colegii artistului au transmis, prin intermediului unui comunicat de presă, că Nosfe, îndrăgitul artist, s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic. Artistul avea doar 37 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite