duminică, 3 decembrie, 2023

Dorian Popa regretă greșeala făcută: „Prostia costă! Mă uit și plâng…”

Dorian Popa regretă greșeala făcută și a postat un mesaj legat de întâmplarea de luna trecută, când polițiștii l-au prins la volan sub influența drogurilor și îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Influencerul, extrem de apreciat de români, și-a recunoscut vina în spațiul public prin intermediul mai multor postări. Însă sentimentul de vinovăție continuă să îl apese.

Dorian Popa regretă greșeala făcută

Pe Dorian Popa pare să îl deranjeze foarte tare faptul că a rămas pieton în condițiile în care are o colecție impresionantă de bolizi de lux în garaj. Tot ce poate face acum influencerul este să își admire zilnic bijuteriile pe patru roți și să se gândească cu nostalgie la zilele în care se plimba cu ele pe străzile Capitalei.

Recent, Dorian Popa a postat pe Instagram o poză în dreptul căreia a scris un mesaj prin care a lăsat să se înțeleagă cât de rău îi pare pentru că a rămas fără permisul de conducere.

„Prostia costă! Mă uit și plâng…mă uit”, este mesajul pe care Dorian Popa l-a scris pe Instagram la secțiunea Story, alături de o imagine cu mașina sa Lamborghini, care acum stă și se odihnește în garaj.

Prins drogat la volan

Pe data de 27 octombrie 2023, influencerul a fost prins de polițiștii din Ilfov, în localitatea Domnești. Acesta era îmbrăcat doar în halat și în lenjerie intimă. Rezultatul drugtest-ului a ieșit pozitiv la canabis, iar cântărețul le-ar fi explicat oamenilor legii că doar a inhalat vaporul din aer în timp ce se afla la o petrecere. Influencerul le-ar fi spus atunci polițiștilor că este victima fumatului pasiv de marijuana.

Ulterior, Dorian Popa și-a recunoscut fapta și și-a cerut scuze public. De asemenea, el a spus că își asumă în totalitate faptul că, într-adevăr, a consumat substanțe interzise cu câteva zile înainte să fie oprit de polițiști.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile. rocesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmără, programată de mult, nu voiam să conduc. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită”, a spus influencerul, într-un videoclip postat pe YouTube.

Acum, Dorian Popa regretă greșeala făcută ce a dus la pierderea dreptului de a putea conduce.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.