vineri, 14 iunie, 2024

Două bunicuțe au devenit virale pe TikTok! Ce descoperire au făcut acestea

Dacă nu le cunoașteți Vo și Tita, bunicuțele din Brazilia care au devenit virale, pierdeți un mare prilej de a vă distra. Surorile de 83 și, respectiv, 85 de ani sunt celebre pe internet, unde oferă o doză de optimism oricui dorește să li se alăture. Femeile din Brazilia sunt bunica și respectiv mătușa lui Karol Tormena, jucătoare în echipa de volei Unilife-Maringá.

Două bunicuțe au devenit virale pe TikTok dintr-o glumă

Cele mai amuzante bunicuțe din mediul online sunt în pas cu trendurile și postează deseori în mediul online videoclipuri în care se amuză de fețele lor create cu ajutorul filtrelor.

„Sora mea, Karol, s-a gândit că ar fi foarte amuzant să le înregistrăm pronunțând nume de personaje, seriale și așa mai departe. Așa că am înregistrat videoclipul și l-am postat pe profilul surorii mele”, a spus el.

Potrivit acestuia, după aproximativ 2 zile, videoclipul a devenit viral. Ulterior, celelalte au devenit și ele virale. Așa a început să crească numărul de vizualizări într-o proporție foarte mare.

„Totul s-a întâmplat foarte repede. Apoi am migrat pe profilul surorii mele, am schimbat și editat și am creat «Vo e Tita», a spus el.

Potențialul bunicuțelor a fost inițial observat de jucătoarea de volei și de fratele ei, Kaine. Lor le-a venit ideea de a crea conturi pe TikTok și Instagram pentru a împărtăși rutina celor 2 femei. Cu o stare de spirit contagioasă, duo-ul avea deja această funcție de a distra familia. Ceea ce s-a schimbat după ce s-au alăturat rețelelor sociale, a fost proporția în care s-a răspândit această energie bună.

Cele două au fost dintotdeauna nedespărțite și o sursă de bună dispoziție pentru întreaga familie

Vo și Tita au aproximativ 770 de mii de urmăritori pe TikTok și Instagram și au fost inviatate și la emisiuni TV pentru a împărtăși din povestea lor. Desigur, din cauza vârstei, cele 2 nu sunt tot timpul la curent cu absolut tot ce se întâmplă pe internet, însă Karol și Kaine le ajută în acest sens, iar prietenele au parte de o mega distracție.

„Totul a început când am văzut un videoclip pe Tiktok cu o fată cu bunica ei încercând să pronunțe denumiri ale unor branduri. Când am văzut acest videoclip, atunci m-am gândit la bunica și la Tita. Casele lor sunt apropiate, iar ele își petrec împreună practic 24 de ore pe zi. Ele fac majoritatea lucrurilor împreună. Această coexistență a fost întotdeauna foarte amuzantă.

Au acest mod de a se certa ca 2 surori iar după 2 minute deja își comandă cafea una alteia. Au fost întotdeauna hilare, sociabile, pline de viață, cu multă energie și dispoziție, iar eu trăiam în casa lor râzând și participând la tot. Eram sigură că aceste videoclipuri vor avea succes, dar nu m-am gândit niciodată că vor deveni virale”, a povestit Karol.

Bucuria celor 2 a căpătat atunci o proporție enormă.

„După ce l-am postat, videoclipurile au devenit virale și i-am spus surorii mele ce s-a întâmplat. De atunci încolo a fost din ce în ce mai bine. Când le-am spus, toți au fost șocați. De fapt, până în ziua de azi nu înțeleg prea multe, știu doar că sunt faimoase în Brazilia și în străinătate”, a spus Karol amuzată.

Surorile se delectează cu satisfacția de a aduce bucurie altor oameni și acest lucru este suficient pentru ele.

„Este foarte drăguț și te umple de satisfacție să le vezi strălucind și să știi că fac o mulțime de oameni fericiți. Oamenilor le place foarte mult modul autentic în care își trăiesc viața și, de asemenea, modul în care postăm conținut. Mulți trimit feedback, spunând că le-au făcut ziua mai bună. Le-am citit mesajele și sunt foarte fericite”, a spus Karol, nepoata bunicuțelor care au devenit virale.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite