joi, 28 martie, 2024

Ema Uta și Alex Bodi, vacanță de mii de euro în Munții Alpi. Cât au plătit cei doi pentru acest sejur

Unul dintre cele mai tari cupluri din showbiz sărbătorește noul an cu un mare fast. Ema Uta și Alex Bodi au mers în Alpi și nu s-au distrat doar pe pârtii, ci și în cluburi. Această vacanță pur și simplu nu este ceva ce oricine și-o poate permite, dar Alex știe cum să-și facă pe plac iubitei!

Se pare că există o chimie specială între Alex Bodi și Ema Uta chiar dacă s-au certat și s-au împăcat de multe ori! În ultimele zile, ambii au postat o mulțime de fotografii și videoclipuri cu vacanțe de lux pe conturile lor de socializare. Make-up artista arăta mai fericită ca niciodată în timp ce omul de afaceri o îmbrățișa. Se distrează foarte mult, dar totul vine cu un preț enorm.

Ema Uta și Alex Bodi, vacanță de mii de euro în Munții Alpi

Pentru biletul de avion spre Alpi, cei doi au plătit nu mai puțin de 1.400 de euro. După sosirea la destinație, desigur că este nevoie de cazare, iar hotelul ales de Alex este unul pe măsura. Prin urmare, omul de afaceri trebuie să scoată din buzunar 1.000 de euro în fiecare seară.

După un simplu calcul putem să observăm faptul că, drumul dus-întors îi costă aproximativ 3.000 de euro, iar măcar două nopți de cazare, încă 2.000 de euro.

La acest lucru trebuie adăugate cheltuielile din club pentru că Alex Bodi și Ema Uta știu să petreacă în mare fel, așa cum s-a și văzut pe conturile lor, unde sunt urmăriți de mii de fani.

Ce spune focoasa vedetă despre iubitul ei celebru

Despre celebrul cuplu Alex Bodi și Ema Uta s-au scris multe. În ultima perioadă au apărut zvonuri că relația lor s-a încheiat și că cei doi au luat-o pe drumuri separate. Cu toate acestea, afaceristul și Ema Uta au negat recent că s-ar fi despărțit. Mai mult, cei doi au plecat într-o vacanță exotică și au postat pe rețelele de socializare fotografii în ipostaze romantice.

Ema Uta a vorbit în repetate rânduri despre relația ei cu Alex Bodi, aceasta asumându-și povestea de dragoste tumultoasă. În cadrul unui interviu, tânăra a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei faimos, dar și cum a reușit să gestioneze scandalurile în care a fost implicată.

,,Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.  M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă.

Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok”, a declarat „regina transformărilor.”

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite