joi, 23 mai, 2024

Emily Burghelea și-a botezat băiețelul. Cum s-a schimbat viața fostei asistente tv de când a devenit mamă a doi copii

Emily Burghelea și-a botezat băiețelul. Vedeta a organizat un eveniment discret, iar după botezul micuțului Damian Andreas, fosta asistentă tv a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii emoțiile din frumoasa zi. Pe 1 martie Emily Burghelea l-a creștinat pe fiul ei, iar la eveniment au luat parte prietenii și familia. La vârsta de 24 de ani, vedeta radiază de fericire și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Iată cum s-a schimbat viața fostei asistente tv de când a devenit mamă a doi copii.

Emily Burghelea și-a botezat băiețelul

Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate asistente tv din showbiz-ul autohton. Vedeta a făcut furori pe vremea când apărea la emisiuni celebre. În ultima vreme, Emily Burghelea s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Aceasta are o căsnicie fericită alături de partenrul ei de viață, Andrei.

Fosta asistentă tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Emily Burghelea are doi copii superbi, o fetiță pe nume Amedea, și un băiețel, pe Damian Andreas, pe care l-a botezat de curând. Vedeta a oferit recent câteva detalii despre frumosul eveniment, dar și despre perioada frumoasă pe care o trăiește în ipostaza de mămică.

„L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept, cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!

A fost absolut minunat, doar noi, nașii, părinții și bunicii. Atât! A fost magic! A fost exact ceva pentru sufletul nostru! Mai bine de atât nu se putea! Cred că a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care poți să o iei, pentru că momentul botezului este atât de intim și atât de personal, încât cred că poți să îl prețuiești mai mult în familie decât dacă ar fi fost agitație, alte energii și sute de oameni acolo, să-l vadă pe bebe dezbrăcat cum intră în cristelniță! A fost magic!”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care radiază de fericire de când are un copil este Nicole Cherry. Artista s-a schimbat complet de când a devenit mamă și se declară o femeie împlinită.

Cum se descurcă vedeta în rolul de mamă a doi copii

Emily Burghelea este mai fericită ca oricând alături de soțul ei și de cei doi copii. Fosta asistentă tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață, care este extrem de implicat când vine vorba de copii și de activitățile casnice. Aceasta a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă și cine a ales numele copiilor.

,,Când am văzut-o pe Amedea am simțit, nu aveam alt nume pregătit, dar acolo cumva nici nu m-am implicat eu foarte tare. Andrei a ales ‘Amedea’ încă de când am aflat că sunt însărcinată, nici măcar nu știam dacă este fetiță sau băiat, el a visat-o înainte să aflăm noi că sunt însărcinată, a știut că este fetiță 100% și a zis: ‘Amedea’. Acum mi-a zis că este băiat. „Alege tu!”. Este un nume ales de mine 100%.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 24 de ani, Emily Burghelea se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei doi copii. Fosta asistentă tv are o familie frumoasă pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite