vineri, 19 aprilie, 2024

Fiica lui Elvis Presley a murit. Lisa Marie Presley a suferit un stop cardiac

Zi de doliu în lumea artistică. Fiica lui Elvis Presley a murit joi, 12 ianuarie 2023. Lisa Marie Presley era singura fiică a regelui rock-n-roll-ului Elvis Presley.

Fosta soţie a lui Michael Jockson avea 54 de ani şi a suferit un stop cardiac. Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el în acea proprietate, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la unitatea medicală. Sursele anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă.

Fiica lui Elvis Presley a decedat. Lisa Marie Presley avea 54 de ani

Unicul copil al lui Elvis Presley a murit ieri, 12 ianuarie 2023. Lisa Marie Presley a fost dusă de mama sa, Priscilla Presley, la spital de urgenţă după ce a suferit un stop cardiac.

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit, a anunţat mama sa, relatează CNN. Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac, transmite news.ro.

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

Din păcate, este un moment dificil pentru familia Presley. Rudele şi prietenii sunt profund marcaţi de această pierdere. Reprezentanţii familiei au transmis mulţumiri tuturor persoanelor care au oferit un sprijin, o rugăciune sau un cuvânt frumos.

„Suntem şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei noastre Lisa Marie. Suntem profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN.

Lisa Marie Presley, a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită în locuinţa sa în stop cardiac. Aceasta a fost internată la terapie intensivă, fiind în comă indusă şi susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunţa TMZ. Din păcate, la scurt timp a fost anunţat decesul.

Lisa Marie Presley, consumatoare de substanţe interzise

Lisa Marie Presley s-a născut pe data de 1 februarie 1968 şi a crescut în lumina reflectoarelor alături de un tată rege al muzicii rock şi o mamă actriţă.

Cântăreaţa americană avea 4 ani când părinţii au divorţat şi 9 ani când tatăl ei a murit, în anul 1977.

Lisa Marie, din păcate a luat-o pe căi greşite la un moment dat, a început să consume droguri. Mama sa a trimis-o atunci la câteva şcoli private şi chiar la un internat din Ojai, California. Mai apoi, şi-a lansat carieră în anul 2003, cu un album de studio de debut care a ajuns în top 5.

Artistă a fost căsătorită de patru ori: cu Danny Keough (1988 – 1994), Michael Jackson (1994 – 1996), Nicolas Cage (2002 – 2004) şi Michael Lockwood (2006 – 2016). Din două căsnicii au rezultat 4 copii: Danielle Riley Keough, Benjamin Storm Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood şi Finley Aaron Love Lockwood.

După o viață plină de activitate artistică, singura fiica a lui Elvis Presley a decedat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite