joi, 23 mai, 2024

Filmul Titanic va reveni pe marile ecrane, după 25 de ani

Veşti bune pentru fanii filmului Titanic. Regizorul James Cameron a anunțat că pelicula va reveni pe marile ecrane, la 25 de ani de la lansarea inițiată. Cu încasări record, Titanic va spune povestea dintre Rose și Jack într-o versiune actualizată.

Titanic a fost un vas de croazeră, cel mai mare la acea vreme, care s-a scufundat după ce a lovit un iceberg. Povestea a devenit cunoscută după ce a fost ecranizată.

Filmul Titanic revine pe marile ecrane

Regizorul James Cameron a explicat la Globurile de Aur 2023 că fanii vor avea parte de o surpriză plăcută pentru că filmul Titanic revine pe marile ecrane. Conform sursei citate, noul film va spune povestea dintre Roşe și Jack într-o versiune actualizată. Interesant este faptul că Leonardo DiCaprio și Kate Winslet vor juca aceleași roluri.

Regizorul a dezvăluit faptul că nu a fost ușor să-l convingă pe Leonardo DiCaprio să joace iar rolul lui Jack, actorul spunând că nu mai este fascinant de rol și că i se pare plictisitor. Rolul inițial a iscat numeroase controverse. Regizorul a mărturisit că Leonardo DiCaprio s-a gândit foarte bine înainte de a accepta rolul pentru că s-a gândit la reacțiile pe care s-ar putea să le aibă publictul.

DiCaprio a avut dificultăți în a intra în pielea lui Jack. James Cameron a explicat că filmul nu ar fi fost la fel dacă cei doi actori nu ar fi jucat rolurile respective. Ce este și mai interesant este faptul că noua versiune a filmului va cuprinde și o barcă de salvare pentru Jack. Concret, regizorul a urmărit reacțiile fanilor filmului care au spus că Jack putea fi salvat și că mai era loc de încă o persoană lângă Roşe. Deci, în noua versiune, Jack va fi salvat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite