marți, 5 decembrie, 2023

Fiul lui Evgheni Prigojin a venit la mormântul tatălui său! Ce va moșteni urmașul liderului Wagner

Fiul lui Evgheni Prigojin a venit la mormântul tatălui său. Fiul liderului grupului paramilitar Wagner a fost fotografiat la mormântul tatălui său, în Sankt Peteresburg. Pavel Prigojin va moșteni cea mai mare parte din averea de circa 120 de milioane de euro, dar și șefia miliției Wagner.

Fiul lui Evgheni Prigojin a venit la mormântul tatălui său

Fiul lui Evgheni Prigojin, Pavel Prigojin, în vârstă de 25 de ani, ar urma să devină următorul lider al temuților mercenari ruși din Wagner. Acesta va moșteni cea mai mare parte din averea de circa 120 de milioane de euro.

Înainte de asta, Prigojin Jr. a fost fotografiat la mormântul tatălui său, într-un cimitir din Sankt Petersburg. Pavel a venit alături de mama sa, Violetta, în vârstă de 83 de ani.

Pe 1 octombrie 2023, zeci de persoane s-au strâns la mormântul lui Evgheni Prigojin pentru a-i aduce un omagiu. Cu această ocazie au fost afișate bannere negre inscripționate cu mesajul „Sânge, onoare, patrie, curaj” alături de cranii, iar ceremonii similare au avut loc și în alte orașe din Rusia pentru a comemora 40 de zile de la moartea sa.

Un document distribuit de publicația Telegraph ar arăta testamentul lui Prigojin, care lasă cea mai mare parte a moștenirii sale fiului său.

„Toate proprietățile mele… precum și proprietățile care ar putea fi dobândite de mine în viitor, le las moștenire lui Pavel Evghenievici Prigojin”, ar fi mesajul lăsat de Evgheni Prigojin.

Tânărul în vârstă de 25 de ani controlează deja mai multe companii și complexe imobiliare de lux din Sankt Petersburg, potrivit Trezoreriei SUA. El a fost, de asemenea, sancționat de mai multe țări, inclusiv Canada, SUA și Marea Britanie. Mai mult, acesta deține compania rusă Lakhta Plaza, potrivit dosarelor corporative.

Polina, una dintre surorile lui Pavel, a devenit acționar al companiei în 2019. Lakhta Plaza a fost sancționată de SUA în martie 2022 și a avut un auditor și un număr de telefon comun cu alte companii rusești pe care SUA le consideră subordonate grupării Wagner.

A preluat comanda Grupului Wagner

Un important canal Telegram afiliat Wagner a anunțat la 1 octombrie că fiul de 25 de ani al lui Evgheni Prigojin, Pavel Prigojin, în vârstă de 25 de ani, a preluat comanda Grupului Wagner. Acum, acesta negociază cu garda națională rusă, Rosgvardia, pentru ca organizația sa de mercenari să se alăture luptei în Ucraina, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului.

În cazul în care Pavel moare, averea va fi împărțită între văduva lui Prigojin, Lyubov, cele două surori ale lui Pavel și nepotul lui Wagner, fiul lui Pavel).

Polina și sora mai mică a lui Pavel, Veronika, sunt pasionate de cai. Cele 2 au concurat în afara Rusiei în sute de evenimente în ultimul deceniu, conform înregistrărilor întocmite de Federația Internațională pentru Sporturi Ecvestre (FEI). Caii lor au avut nume precum Happy Feet, Brunetti și Zitana, în timp ce competițiile au avut loc în locuri precum Germania, Franța, Portugalia, Italia, Belgia și Spania.

Violetta are deschisă propria galerie de artă, Colors of Life, încă din 2018. Aceasta include o lucrare intitulată „Palmyra în 2022”.

Fiul lui Evgheni Prigojin, care a venit recent la mormântul tatălui său, va moșteni o avere uriașă și va conduce mercenarii Wagner.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.