vineri, 14 iunie, 2024

Fraţii Tate nu se opresc nici din închisoare. Totul despre Andrew şi Tristan Tate

Fraţii Tate s-au născut la Washington, Statele Unite ale Americii. Mama lor a divorţat de tatăl acestora care este un maestru internaţional de şah din SUA şi astfel s-au mutat la Londra, Marea Britanie.

Ocupându-se de mai multe tipuri de afaceri ilegale, Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi. Se pare că aceştia nu renunţa şi sunt activi în mediul online chiar şi din închisoare.

Cine sunt fraţii Tate şi cum au ajuns milionari

Andrew Tate este cunoscut în primul rând pentru cariera sa în kickboxing, unde a câştigat patru titluri mondiale. Notorietatea sa pe internet a început să crească consistent după ce a avut un meci, în urmă cu doi ani, la Bucureşti. Mai apoi, acesta a devenit activ pe reţelele de social media alături de fratele său, Tristan Tate, unde ofereau lecţii despre viaţă şi afaceri. De asemenea, Tristan Tate a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

Fraţii Tate profitau de fiecare ocazie şi se lăudau cu teancurile de bani, însă la un moment dat Andrew Tate a devenit un influencer toxic şi a fost blocat pe foarte multe platforme sociale. Acesta avea mesaje radicale şi misogine.

Mai apoi, fraţii Tate au început să se ocupe de afaceri ilegale, şi astfel în momentul de faţă sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol. Complice ar fi şi o fostă poliţistă din Bucureşti.

Astfel, procurorii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi milionari, iar mai apoi s-a emis un ordin de arestare preventivă pentru 30 de zile. Chiar şi aşa, stând în spatele gratiilor, cei doi fraţi nu renunţa la afacerile lor.

Fraţii Tate au fost arestaţi pentru 30 de zile

Controversaţii fraţi Tate, cunoscuţi în spaţiul public şi în mediul online, au fost ridicaţi de oamenii legii pe data de 30 decembrie 2022 şi băgaţi după gratii pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului București, însă hotărârea nu este una definitivă. Andrew şi Tristan Tate sunt foarte încrezători că totul se va derula într-o manieră pozitivă în ceea ce-i priveşte.

Chiar dacă se afla după gratii, Andrew Tate este extrem de activ pe rețelele de socializare. Recent, a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram în care neagă vehement orice acuzație care i-a fost adusă. Milionarul afirma că totul a fost o înscenare a unor duşmani care se folosesc de minciuni pentru a le distruge imaginea.

”Totul a fost o înscenare. Inamicii încearcă să mă distrugă cu minciuni. M-am născut pentru a lupta, sunt un luptător al luminii”, precizează acesta în postarea de pe Instastory.

Andrew Tate a publicat în trecut şi un videoclip în care discută despre ameninţările pe care le-a primit pe o platformă de socializare. Acesta susţinea că ar fi victima unei societăți secrete pe care a deranjat-o, iar efectele nu se vor opri prea devreme.

”Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. Prima dată încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat”, spunea Andrew Tate.

Astfel, se va vedea dacă după cele 30 de zile de arest preventiv, magistrații vor lua o altă decizie în ceea ce-i privește pe frații Tate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite