sâmbătă, 2 martie, 2024

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Ce schimbări și-a făcut îndrăgita prezentatoare TV

Cunoscută prezentatoare TV Gabriela Cristea a fost nevoită să ajungă la medic. Vedetă a mărturisit că şi-a dorit o schimbare radicală şi s-a dus la stomatolog.

Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars şi-a anunţat urmăritorii de pe reţelele de socializare că şi-a propus să îşi pună aparat dentar invizibil pentru a avea un zâmbet perfect de Hollywood. De asemenea, a făcut dezvăluiri despre cum se simte după această intervenţie.

Gabriela Cristea a ajuns la medic. A avut parte de o schimbare radicală

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, a trecut prin mai multe transformări spectaculoase în ceea ce priveşte numărul de kilograme avute. Însă, de această dată a dorit să facă o schimbare şi la dantură. Vedetă a ales să treacă pragul unui medic stomatolog pentru a-şi pune aparat dentar invizibil.

Este bine ştiut faptul că prezentatoarea este extrem de activă în mediul online şi şi-a ţinut mereu la curent fanii cu modificările şi momentele importante din viaţa sa. Gabriela Cristea şi-a anunţat urmăritorii de pe contul ei de Instagram că are o uşoară dificultate în a vorbi, dar aceasta se va îmbunătăţi în doar câteva zile.

Vedeta le-a transmis telespectatorilor săi să fie indulgenţi cu ea pentru că în timpul emisiunii nu va vorbi repede şi foarte clar. În aceste momente, Gabriela Cristea se simte bine şi nu o deranjează absolut nimic, ci se simte confortabil după ce i s-a montat dispozitivul.

”Dragilor, mi-a montat aparatul dentar invizibil, da, acum am apărat dentar. Și nu se vede absolut deloc, am jumătate de oră de când l-am montat și ceea ce vă pot spune este că am mici dificultăți, dar am înțeles că astea se vor corija într-o zi, maxim două zile. Așa că vă rog clemență diseară la emisiune, dacă nu o să pot să vorbesc foarte repede. În rest totul este super ok, nu pot să vă spun că mă deranjează absolut nimic, ba din contră mă simt super confortabil.”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul ei personal de Instagram.

Vă aducem aminte că prezentatoarea este căsătorită cu Tavi Clonda și are doi copii.

Când îşi va scoate Gabriela Cristea aparatul dentar invizibil

Gabriela Cristea a dezvăluit pe platforma de socializare că nu simţit nimic după ce i s-a pus aparatul dentar invizibil şi nu are dureri nici în momentul de fată. Mai mult decât atât, vedetă a transmis că trebuie să poarte acest dispozitiv timp de nouă luni, mai exact până pe data de 26 octombrie 2023, atunci când este ziua să de naştere.

În aceeaşi ordine de idei, Gabriela Firea a ţinut să precizeze că are voie să dea aparatul dentar jos doar atunci când mănâncă.

”O să văd cum o să fie cu mâncatul deoarece trebuie să-l scot. Este singurul moment când am voie să scot aparatul dentar. În rest peste nouă luni de zile, fix de ziua mea îmi voi face cadou un zâmbet perfect. Am mici dificultăți de vorbire. A durat 40 de minute să-mi monteze. Efectiv nu se vede. Dacă nu v-aș fi spus că mi-am pus aparat dentar cu siguranță nu v-ați fi dat seama. Pentru cei care se întreabă dacă doare, pot să vă spun că eu pot face comparație, am avut aparat dentar clasic pentru partea de jos, și este o diferență de la cer la pământ. Nu doare absolut doar.”, a mai adăugat Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea și-a montat aparat dentar invizibil

Fanii au fost îngrijorați când au auzit că Gabriela Cristea a ajuns la medic, dar au aflat mai apoi că totul a decurs conform planului la dentist.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite