vineri, 14 iunie, 2024

Georgiana Lobonț are urme de vânătăi pe corp? Cum au reacționat fanii – FOTO

Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini în costul de baie, iar fanii au observat că artista ar avea mai multe vânătăi pe corp. Totuși, artista nu a făcut niciun comentariu la declarațiile fanilor.

Recent a apărut în massmedia informația că Georgiana Lobonț divorțează. Cu toate că soțul ei a afirmat în public acest lucru, artista a dezmințit informațiile.

Georgiana Lobonț are urme de vânătăi pe corp?

Frumoasa cântăreață a publicat mai multe poze, iar unele detalii i-a pus pe jar pe fanii acesteia. Georgiana Lobonț apare alături de soțul ei în costum de baie, iar într-o poză fanii au observat că pe un picior artista ar avea o vânătaie. De aici și până la un asalt de comentarii nu a fost decât un pas. Fanii și-au arătat indignarea asupra faptului că artista ar putea fi maltratată de către soț:

”La ce vânătăi are pe picior și pe braț… / Dar de ce ai atât de multe vânătăi?”, sunt o parte din mesajele pe care fanii le-au scris în secțiunea de comentarii.

Georgiana Lobonț a apărut cu mai multe vânătăi pe corp

Artista nu le-a răspuns încă fanilor care au fost nedumeriți asupra modalității în care aceasta a căpătat acele vânătăi. În poza publicată se poate vedea faptul că Georgiana Lobonț are o vânătaie pe pulpa piciorului stâng, dar și pe antebrațul mâinii stângi.

În altă ordine de idei, Georgiana Lobonț se află alături de soțul Rareș și de cei doi copiii într-o vacanță de lux într-o țară exotică.

Divorțează Georgiana Lobonț? Soțul spune da, ea spune nu

Întreaga lume mondenă a rămas șocată asupra faptului că Georgiana Lobonț ar divorța. Conform unor surse ale jurnaliștilor de la spynews.ro, cei doi s-ar fi mutat deja separat. Soțul Georgianei a intervenit în scenariu și le-a mărturisit jurnaliștilor că are de gând să-și încheie socotelele cu actuala parteneră.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. a mărturisit soțul Georgianei Lobonț

Totuși, la puțin timp după declarațiile bărbatului, Lobonț a afirmat faptul că nu există nicio neînțelegere în cuplu și că toate zvonurile asupra unei eventuale despărțiri sunt false. Lăsând la o parte vânătăile pe care Georgiana Lobonț le-ar avea, este bine să precizăm faptul că lumea mondenă din România a mai avut parte recent de un șoc. Vă anunțăm că Loredana Chivu s-a logodit cu ocazia petrecerii de ziua ei de naștere. Vedeta a primit un inel care valorează aproximativ 87.000 de euro.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite