luni, 4 decembrie, 2023

Gură uscată noaptea tratament naturist. Cum să scapi de acest deranj folosind leacuri băbești

Pentru a scăpa de gură uscată noaptea este bine să administrați un tratament naturist. Există mai multe motive care provoacă acest disconfort. Printre cele mai comune se numără efectele secundare ale anumitor medicamente, anumite boli și infecții. Adesea bolile de ficat sau diabetul zaharat provoacă disconfortul.

Pentru a identifica motivul apariției deranjului faceți un test de sânge și de urină pentru determinarea zahărului. Medicul dumneavoastră vă va da o trimitere. Acest lucru va infirma sau va confirma încă o dată prezența diabetului. Este important să verifici nivelul de fier din sânge și dacă suferi de probleme cu tensiunea. Este posibil să nu beți suficiente lichide. O persoană are nevoie de cel puțin un litru de apă pe zi, indiferent de vârsta sa. Sucurile, ceaiul sau cafeaua pot deshidrata organismul.

Gură uscată noaptea tratament naturist. Din ce plante să pregătești ceaiuri

Există remedii populare care vă pot scăpa de acest deranj în cazul în care problema nu poate fi remediată altfel. Poți folosi ierburi și ulei de măceșe. Veți avea nevoie de mușețel, salvie, rădăcină de calamus și afine. Aceste plante trebuie să fie preparate fiecare separat. Astfel, folosiți o lingură din fiecare la o 1 cană de apă. Se lasă ceaiul să stea timp de 40 de minute. În timpul zilei, clătește-ți gura cu acest amestec și mănâncă afine.

Cumpărați de la farmacie ulei de trandafir și o soluție de ulei de „Chlorophyllipt”. Se pune câte o picătură în fiecare nară, de 3 ori pe zi. Prima picătură de trandafir, iar după 15 minute a doua. După fiecare picătură, întindeți-vă pe pat pentru câteva minute. Tratamentul se ia timp de 10 zile.

Foarte des, uscăciunea gurii dispare după ce ați luat cina. Doar în cazul în care ați mâncat nu mai târziu de ora 18.00. Acest model alimentar ar trebui să devină un obicei. Astfel, veți reuși să scăpați de disconfort. De asemenea, este indicat să beți ceaiuri din plante. De exemplu, pregătiți ceaiuri cu mușețel, mentă, plantain, calendula, măceșe, măceșe, cătină de mare sau frasin roșu de munte. Aceste leacuri sunt eficiente și atunci când suferiți de otită.

Sucuri din legume pentru a scăpa de deranj. Cum să pregătești un remediu naturist eficient

Folosiți 0,5 linguri de ceai de plante, preparați-le într-un termos și lăsați-le la infuzat. Ar trebui să administrați aproximativ 4 căni de ceai pe zi. Sau pur și simplu clătiți-vă gura cu infuzia și înghițiți puțin din aceasta.

De mare folos sunt și sucurile din legume proaspete. Pentru a le pregăti folosiți cartofi, varză albă, mere și portocale. Stoarceți jumătate de cană de suc și turnați apă clocotită peste. Leacul se bea doar cald. Fiecare suc se ia în timpul zilei, timp de 10-15 minute înainte de masă. Tratamentul durează între 10 și 14 zile. La fiecare recepție pregătiți o băutură proaspătă.

Pentru a reuși să ameliorați simptomul de gură uscată noaptea folosind un tratament naturist este bine să consumați alimente care conțin vitaminele B, precum și A, PP, C. Astfel, faceți totul posibil ca să introduceți în dieta voastră mai multe feluri de mâncare care conțin ficat. De asemenea, este bine să consumați ulei de cătină de mare și ulei de măceșe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite