joi, 23 mai, 2024

Hoții au furat un întreg pod într-o noapte! S-a întâmplat la Suceava – VIDEO

Cine a spus că SUA este țara tuturor posibilităților s-a înșelat amarnic și ar trebui să mai ia pulsul țărișoarei noastre. În Suceava, hoții au reușit să fure un întreg pod. Și asta doar într-o singură noapte.

Constructorului nici nu i-a venit să creadă în dimineața când a ajuns pe șantier. Piesele cântăresc câteva tone bune și nu mic a fost efortul celor care au reușit această performanță.

Uite podul, nu e podul! Houdini trebuie să ia lecții de la hoții din Suceava

Totul a început într-o seară răcoroasă de iarnă într-o localitate mică din Suceava. În zona Luncușoara, Houdini ar trebui, dacă ar mai fi trăit, să se specializeze. Un întreg pod a dispărut ca prin minune. Și asta în doar o singură noapte. Conform datelor existente, podul era unul provizoriu și cântărea câteva tone. Acesta avea două rânduri de câte şase tuburi, iar ca suprastructură avea pământ și pietriș. Fiecare tub cântărea câteva tone și avea o lungime de 2,5 metri.

Reprezentantul firmei de construcții Autotehnorom, firma care execută lucrările de amenajare a podului provizoriu a rămas surprins de faptul că podul a fost furat. Acesta a menţionat faptul că întreaga operațiune a fost executată cu un excavator pe care era inscripţionat numele companiei pentru a nu ridica suspiciuni. C. Dascălu afirmă faptul că, cel mai probabil, excavatorul a fost închiriat de la o firmă pe perioada lucrărilor, iar abţibildul nu a mai fost dezlipit.

” S-a furat un pod, Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile. Podul de piatră s-a furat.” a explicat reprezentantul firmei de construcții.

În altă ordine de idei, firma a depus o plângere penală la poliție, iar oamenii legii au găsit tuburile în curtea unui localnic.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite