vineri, 14 iunie, 2024

Ileana Ciuculete, deshumată la 7 ani de la moartea ei! Ce vor să facă băieții artistei

Ileana Ciuculete ar urma să fie deshumată, la 7 ani de la moartea ei. Decizia a fost luată de Mugurel Sfetcu și de fratele acestuia. Cei doi își doresc să mute sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei la Craiova. Toată această situație vine din cauza faptului că, Mugurel Sfetcu și de fratele acestuia nu mai găsesc actele locului de veci al Ilenei.

Acest lucru îi împiedică pe să facă anumite lucrări de reabilitare sau chiar să plătească taxele anuale pentru locul de veci.

Ileana Ciuculete, deshumată la 7 ani de la moartea ei

Fiii Ilenei Ciuculete își doresc să îi mute sicriul într-un cimitir din Craiova atunci când se vor împlini șapte ani de la moartea artistei.

„Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic.

Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile.”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete.

Fiii Ilenei Ciuculete nu au plătit taxele locului de veci

Din cauza faptului că actele au rămas la răposatul soț al Ilenei Ciuculete, băieții artistei nu au putut plăti taxere aferente locului de veci.

„Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani.

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic.”, a mai dezvăluit unul din băieții Ilenei Ciuculete, pentru aceeași sursă.

Ileana Ciuculete ar urma să fie deshumată, la 7 ani de la moartea ei decizia fiind luată de Mugurel Sfetcu și de fratele acestuia.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.